Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a gyermekem apja, hogyan lehetne önbizalmam?
Csupán azt nem értem, hogy azok a válaszolók, akik a kg-ra válaszoltak mind fel vannak pontozva, akik pedig arra világítottak rá, hogy magával a kapcsolattal van probléma, azok mind le vannak pontozva.
Nem tudom, kérdező, hogy ez a te műved-e, ha igen, akkor ebből is látszik, hogy mennyire nem látod át a helyzetedet. És csak siránkozol itt pár felszedett kg-n, miközben a pasid k..rogat szépen félre, és nem azért, mert szültél egy gyereket, hanem pl. azért, mert már eleve van belőled.
Csak tudom, sz..r érzés szembe nézni a valósággal. Ezért is írtam, hogy struccpolitikát folytatsz.
De mindegy, ha neked jobb abban a hiszemben élni, hogy csak azért ment félre, mert szültél neki és felszedtél néhány kg-t, az a te döntésed, azonban ne hogy azt hidd, hogy az a valóság.
Egyébként elég csúnya látvány, ha valaki lehajtott fejjel sétál. Legyen már tartásod!! Légy büszke arra, aki vagy!
Miért hiszed azt, hogy mindenki téged néz? Azt hiszed, hogy te vagy a világ közepe és csak téged kell bámulnia az embereknek?
Felvilágosítalak: csak egy porszem vagy, mindenki el van a saját maga gondolataival és bajával. Pont le fogja sz..rni, hogy te hogy nézel ki.
Egyébként pedig éppen tegnap írtak róla, miszerint az OECD országok közül hazánk a 4. legelhízottabb:
Megcsalt feleségként beleástam ebbe a témába magam mélyebben, pszichológushoz is jártam egy darabig.
Túl kell jutnod ezen a mélyponton, hogy magad hibáztatod.
A volt párod felelősségtudatával vannak komoly problémák.Akik félremennek általában kicsi gyerek mellett,azért teszik, mert nem kell a felelősség,nem kell a nyűg nekik.
Próbálj kikapcsolódni,ismerkedni játszótéren, gyerekprogramokon más anyukákkal.Ahogy itt írták, vegyél új ruhákat, ha tudsz,menj el sportolni.
Ha ennyire nincs önbizalmad, javasolnám pszichológus segítségét is.
Fel a fejjel!!!
Itt a megcsalás csak következmény. Lehet nem kellett volna erőltetned a kapcsolatot, és hazudoznod magadnak (is).
Attól meg, hogy játszod az áldozatot, nem fog megjelenni álmaid vállalkozója, fehér Mercivel...
Elszúrtad. És? Ne hidd, hogy egyedül vagy, ezt hozta a "felvilágosult", "modern", társadalom. A házasság, hűség már nem érték. Sőt szinte szégyen. Persze csak az zavar benneteket, ha a férfi lép félre. Az okokat meg ne firtassuk, nehogy kiderüljön, hogy nem is a férfiakkal van a baj.
Nem véletlen, hogy több "modern, nyugati" országban tiltják a dns tesztet, és az sem, hogy az anya engedélye kell hozzá. Ez sokkal többet elárul a nemek hűséghez való viszonyáról, mint bármi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!