Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt akarták hárman legyünk párban (? )
Igazából csak leszeretnék írni egy történetet,hogy esetleg más is tanuljon belőle.Vélemények persze jöhetnek!
Adott volt egy házas férfi és én( szintén házas),egymásba szerettünk,tökéletes szex és harmónia,ezt 2 évig tartott,de a végefelé már szenvedés volt minden külön töltött perc.Én már az elején akartam,hogy válaljuk ezt fel,ne hazudozzunk.Na egy hete jutottunk el odáig,hogy ő is azt mondta,velem szeretne èlni.Jött a kitálalás mindkét oldalon,nála az asszony meglepően jól fogadta,azt mondta elengedi a férjét,lezsíroztunk mindent,költözés stb.Két nap mulva jön egy telefon,hogy a férj gondolkodik kit vàlasszon.Hát ez hidegzuhany volt.Egy tali során a férj elkezdi nekem mondani,hogy aznap reggel rájött szereti a feleségét,belèm pedig szerelmes.Ő kettős életet szeretne èlni.Azért gondolta meg magát,mert otthon az asszony azt ajánlotta fel neki,hogy ha otthon marad,akkor megengedi neki,hogy velem èlje ki a vágyait és a szerelmét.DE! a feleség azon lesz,hogy ugyanazokkal a fegyverekkel meghódítsa a férjét,amivel én tettem.Ő majd biztosít idővel ugyanolyan szexet és érzelmeket mint én.Hát életem legszörnyűbb pillanatai voltak,tudtam ,hogy nekik kellek pótlékként a házasságukba,de ebbe nem mentem bele.Minden kontaktust megszakítottunk,de azt is megbántam,hogy egyàltalán ránéztem nős férfira.Gyakran látok itt hasonló kérdéseket,és ha már egy ember is levonja belőle a tanuságot,más segíthettem valamit.Esetleg akinek hasonló története van,szivesen meghallgatnám.
30/N
Hah, megérdemelted.
Tudod akiben van némi gerinc és önbecsülés, annak egyértelműen alap, hogy nem kezd családos emberrel, szóval köszi a nyilvánvalót :)
Nezd, osszebutorozasig az exem es a szeretoje kozt is hatalmas volt a szerelem.
Pontosan egy honapig, amikoris mar vissza akart jonni, ment a siras-rivas.
Meg ket honapig huztak ezutan, hiszen nem buli a gyerektartas, a lathatas, meg kiderult, hogy a ferjem ossze-vissza kamuzott, a ferjem szamara meg kiderult, hogy nem jo potanyu a lany.
En viszont az elso sokk utan felkeltem, megerosodtem.
Az ex azota anyosnal kanapeszorfol, nekem meg huszonegypar eves sracok csapjak a szelet :D
Most mi a tanulság? Hogy nem kezdünk házas emberrel? Alap. Hogy úgy meg pláne nem hogy mi magunk is házasok vagyunk? Még alapabb. Tudod azért az egy dolog hogy beszállsz szeretőnek vhova, de hohy ezzel együtt te is hűtlen vagy valakihez, éa 2 éven keresztül csalod, megalázva ezzel az aztán még gusztustalanabb. Megérdemelted.
Gondolom hoppon maradtál mert a te férjed meg nem fogadott vissza.
Ebből csak az a tanulság, hogy a felesége jobb feleség, mint amilyennek téged tart.
Barátnőnek bármelyik nő jó, de feleségnek csak nagyon kevés. Ezért van az, ha esetleg válás után, visszamenne a férj. Persze negyede annyi sem akar visszamenni, mint amennyire az exfeleség hiszi. Okolhatjátok ezért a férfiakat, de attól még ez van.
Megcsaltad a férjed, az új férjedet is megcsaltad volna, és ezt ő is tudja. Akkor meg minek válna el? Csöbörből, vödörbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!