Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam vagy adjak neki időt?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel már 2x megpróbáltuk elsőnek az előző barátjához kezdett el ragaszkodni másodjára meg az volt a kifogása hogy ő tudja hogy már rég kialakult volna nála és harmadjára is is sikerült össze gabalyodni de reggel mondta hogy nem akar kapcsoltatot de megint visszakozni akar tegnap mikor megkérdeztem hogy csinálunk e valamit volt kifogása utána be likeloja a képem fb-n ma este el hívtam volna csavarogni de nem írt vissza2017. ápr. 18. 21:28
1/4 anonim válasza:
szerintem itt nem te döntesz. ha akar veled van, ha nem akko rnem
2/4 anonim válasza:
Vàrd meg míg ő keres !Am ez nekem kicsit egyoldalunak tűnik ha akar talizni veled akkor taliztok ha nem akkor nem!
3/4 anonim válasza:
Ez a lány csak macska-egér játékot játszik veled. A "barát" zónába kerültél. Ilyen nekem is volt, főleg fiatalon amikor még csak tapogatóztam a másik nem környékén, de ha emberemre akadtam, attól elállt lélegzetem, azzal nem macskaegerezek, nem utasítom el még VÉLETLENÜLSE (!)... ha nem akarsz csicska lenni, vagy az a kategória, hagyod lógva a dolgot, jön ha akar valamit, de ne tedd magad azon pasik körébe, akiket a nők nem vesznek komolyan. (hogy aztán később ugyanitt picsogj hogy minden nő gáz, hülye, és mikor lesz már barátnőd... - ezt azzal véded ki, hogy idejekorán felismered nem lettél komolyan véve, ezért tovább állsz)
Körülbelül ennyi. Ebből nem lesz már semmi.
4/4 A kérdező kommentje:
Az elején igy is volt utanna el kezdett ragaszkodni az előző barátjához de megértettem mert nem sok idő volt hogy szakított vele azaz 1 hónap és egy hét után ujra keresett minden jó volt 2 hétig amíg megint nem gondolta megint magát .utánna csak baratkoztunk de már nem akartam nagyon semmit de utánna egy házibuliban megint osszegabajodtunk de azt vártam amit csinált nem ért meglepetés
2017. ápr. 19. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!