Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felrekuldott uzenet, vagy rossz kommunikacio?
Parommal nem talalkoztam ket napja, smseztunk, tegnap este elment a haverjaival allitolag csak egy etterembe. Ramir este, h alszom e, visszairtam nem, tanultam, es vele mizu. Erre irja h bantja h ma nem talalkoztunk, visszairtam rogton h nem rajtam mult, majd ezzel parhuzamban jott egy uzenet tole hogy "A farkam kikeszult". ez az uzenetvaltas 2 p alatt zajlott le. kerdeztem h ez most mi, erre nem ertette mi bajom, leirta haverokkal volt, es vacsorazott, semmi nem tortent es semmi rosszat nem csinalt es szeret. szoktunk szexualis tartalmu smseket irni egymasnak, de sztem egy farok akkor keszul ki ha elotte volt valakivel, es mi mar ket napja nem, es jon egy ilyen uzenet... kerdeztem ki keszitett ki? visszairt h a jakuzzi vize (elotte wellneseztunk), es o nem hajlando belemenni ilyen ovodas vitaba. szerintetek?
en 29, o 36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!