Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Felrekuldott uzenet, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felrekuldott uzenet, vagy rossz kommunikacio?

Figyelt kérdés

Parommal nem talalkoztam ket napja, smseztunk, tegnap este elment a haverjaival allitolag csak egy etterembe. Ramir este, h alszom e, visszairtam nem, tanultam, es vele mizu. Erre irja h bantja h ma nem talalkoztunk, visszairtam rogton h nem rajtam mult, majd ezzel parhuzamban jott egy uzenet tole hogy "A farkam kikeszult". ez az uzenetvaltas 2 p alatt zajlott le. kerdeztem h ez most mi, erre nem ertette mi bajom, leirta haverokkal volt, es vacsorazott, semmi nem tortent es semmi rosszat nem csinalt es szeret. szoktunk szexualis tartalmu smseket irni egymasnak, de sztem egy farok akkor keszul ki ha elotte volt valakivel, es mi mar ket napja nem, es jon egy ilyen uzenet... kerdeztem ki keszitett ki? visszairt h a jakuzzi vize (elotte wellneseztunk), es o nem hajlando belemenni ilyen ovodas vitaba. szerintetek?

en 29, o 36

2017. máj. 10. 11:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
megbeszéltük, tudom a probléma okát!
2017. máj. 10. 19:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi tortent?
2017. máj. 10. 22:45
 13/13 A kérdező kommentje:
khm,a jakuzzi amiben ültünk problémás volt, a ph-ja nem volt megfelelő. mikor használtuk, utána nem sokkal meg is kérdezte tőlem, hogy nálam minden rendben van-e, mert ő furának érzi a bőrét, viszket. akkor még minden okés volt nálam. szóval őt egy picit szétmarta, nem csak odalenn, és azért nem kérdőjelezem meg, h igazat mond-e, mert nekem a szemem lett kicsípve, és én is viszkettem utána. csak ugye fura sms volt, erre én nem gondoltam, h ez áll a háttérben. szólt is egy szakértőnek, hogy tegye rendbe a jakuzzit.
2017. máj. 10. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!