Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sokan miért hiszik azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért hiszik azt, hogyha valaki megcsalta a párját, akkor mást is majd meg fog csalni?

Figyelt kérdés

2017. máj. 8. 17:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Semmi sem fekete és fehér. Nem hiszem,hogy mindenki azért lép félre,mert éppen mosoly szünet van és lát egy jobbat. Tény,hogy van ilyen típusú ember is aki azt mondja egyszer élünk és belefér a megcsalás. De a többség hűséget vár el és ő maga is az. Én igen csaltam már meg a barátaimat,de nem mindet. Meg volt az oka mindennek. Egy eset pl teljesen hűséges voltam, senkire nem néztem ő volt a minden,de ő egyre jobban ölte az önbizalmam stb stb, rengeteget próbálkoztam helyrehozni a dolgot, hol azt állította ő is szeret hol a porig alázott. Én nem bírtam kilépni,de ő sem, így sodródtunk a lelki leépülés,önértékelés elvesztésének e játékában. Végül mivel ennyire porig alázott gyűlöletté vált a szerelem és meg tudtam 90% bizonyossággal,hogy megcsal (később kiderült hogy 100%) azt éreztem valamivel elégtételt kell tennem és megcsaltam. Egyszerűen ez kellett akkor nekem. Persze szét is mentünk egy két nap múlva. De tudom,hogy hűséges típus vagyok és tudom,hogy egy döntés az egész és soha nem csalnék meg senkit mert épp rosszban vagyunk. Hozhat az élet olyat ami miatt lehet te is félrelépsz .
2017. máj. 14. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!