Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért hiszik azt, hogyha valaki megcsalta a párját, akkor mást is majd meg fog csalni?
nincs ilyen, hogy hajlam vagy megszokás. állítólag ölni is könnyebb másodjára. igaz, még nem próbáltam, és nem is szándékozom.
csaltam már. egyszer. aztán szakítottam, és nem a másikért. abban van inkább igazság, hogy ahol gáz van, ott könnyebben megtörténik. legalábbis nálam.
súlyos dolognak tartom egyébként. és én is arra törekszem, hogy szakítás legyen, ha már végképp nem lesz jó, nem pedig hazudni annak, aki bízik benned.
honnan lehet egyébként ilyet tudni? mert a szóbeszédnek nem szívesen hiszek. azaz elvileg, akivel vagy, nem tudja, csaltál-e már, és te sem róla.
3 vagyok. Amúgy voltam "csábító" és megcsalt fél is és mindből okultam, feldolgoztam, letisztáztam. Így mivel minden oldalon voltam, egyik se nekem való ennek fényében pedig eldöntöttem, hogy másképp fogom ezeket a dolgokat intézni, bármi legyen, nyugodtan jelentem ki, haogy mindhárom oldalon akkor és ott utoljára voltam.
30/f
Az lemaradt, hogy félreértés ne essék, aki velem ismerkedik az tud ezekről a dolgaimról. Nem bánom egyiket sem, mert rengeteget tanultam ezekből.
30/f
Aki egyszer átúszta a Dunát, átfogja máskor is!
Aki belefulladt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!