Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sokan miért hiszik azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért hiszik azt, hogyha valaki megcsalta a párját, akkor mást is majd meg fog csalni?

Figyelt kérdés

2017. máj. 8. 17:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
#3: ne jelentsd ki, hogy utoljára....
2017. máj. 8. 18:15
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert ha képes volt ilyenre, az azt jelenti, hogy ő ezt erkölcsileg megengedhetőnek tartja. Amikor elmúlik a szerelem és találkozik egy alkalmas jelölttel, utána már nem lesz semmi belső gát, ami megállítaná.
2017. máj. 8. 18:16
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
45 évesen mondom, soha, senkivel nem találkoztam, aki csak 1x csalt. Vagy soha, vagy többször. De leginkább az utóbbi. Itt mindenki hűséges, de a gyakorlatban igen ritka.
2017. máj. 8. 18:19
 14/21 anonim ***** válasza:

nincs ilyen, hogy hajlam vagy megszokás. állítólag ölni is könnyebb másodjára. igaz, még nem próbáltam, és nem is szándékozom.

csaltam már. egyszer. aztán szakítottam, és nem a másikért. abban van inkább igazság, hogy ahol gáz van, ott könnyebben megtörténik. legalábbis nálam.

súlyos dolognak tartom egyébként. és én is arra törekszem, hogy szakítás legyen, ha már végképp nem lesz jó, nem pedig hazudni annak, aki bízik benned.

honnan lehet egyébként ilyet tudni? mert a szóbeszédnek nem szívesen hiszek. azaz elvileg, akivel vagy, nem tudja, csaltál-e már, és te sem róla.

2017. máj. 8. 18:22
 15/21 anonim ***** válasza:

3 vagyok. Amúgy voltam "csábító" és megcsalt fél is és mindből okultam, feldolgoztam, letisztáztam. Így mivel minden oldalon voltam, egyik se nekem való ennek fényében pedig eldöntöttem, hogy másképp fogom ezeket a dolgokat intézni, bármi legyen, nyugodtan jelentem ki, haogy mindhárom oldalon akkor és ott utoljára voltam.

30/f

2017. máj. 8. 18:22
 16/21 anonim ***** válasza:

Az lemaradt, hogy félreértés ne essék, aki velem ismerkedik az tud ezekről a dolgaimról. Nem bánom egyiket sem, mert rengeteget tanultam ezekből.

30/f

2017. máj. 8. 18:30
 17/21 anonim ***** válasza:

Aki egyszer átúszta a Dunát, átfogja máskor is!

Aki belefulladt...

2017. máj. 8. 20:05
 18/21 anonim ***** válasza:
Mert egy olyan mintát követ, ami ha új kapcsolatában is probléma adódik ehhez visszanyúl. Természetesen nem törvényszerű hogy minden kapcsolatában hűtlen lesz..
2017. máj. 8. 20:19
 19/21 obione válasza:
54%
35 eves nö vagyok, a ferjem elött majdnem mindegyik pasimat megcsaltam, örülten feltekeny voltam es meg sok mas. A ferjemben tenyleg maximalisan megbizom, soha 1 percig se voltam feltekeny, es soha nem csaltam meg, nem is fogom. 10 eve vagyunk együtt. Szoval en megvaltoztam eleg sokmindenben. Sokkal jobban tisztelem ananl, mint h igy atvagjam. Nem erdemelne meg es ma mar en is ritka undorito olognak tartom :D
2017. máj. 9. 09:37
 20/21 anonim ***** válasza:
Mert már bebizonyította, hogy sunyi és ha vmi gond van, inkább melléfarkal. Az ember személyisége meg nem változik egyik évről a másikra.
2017. máj. 9. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!