Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennetek akkor ha mar majd egy eve huzodik a problema?
Sajnálom, hogy tiszteletlen leszek, de a kedves feleséged mégis mit várt mikor gyereket várt? Hogy a gyerkőc majd felneveli önmagát, haza jön a bölcsiből egyedül? Még jó hogy megváltoztatja az életet egy kisgyermek. Onnantól kezdve az ego háttérbe kell, hogy szoruljon.
Keress egy bombajó ügyvédet! Egyébként ha a feleségednek ennyire rossz ez az anyaság akkor lehet hogy önként lemond a fiáról.
Egyébként vicces mikor a gyerek miatt együtt maradnak a szülők. Ugyanis a legnagyobb kárt ezzel lehet elérni a gyerek lelkében.
Mondom ezt 28 éves nőként, aki olyan szülők mellett nőtt fel akik miattam nem váltak el. Bár elváltak volna a szüleim és külön külön éltek volna boldogan. Talán most nekem sem lennének kötődési problémái a saját kapcsolataimban.
Nekem a szüleim elváltak, amikor kicsi voltam. Emlékszem a veszekedéseikre, és hogy nagyon féltem, hogy bántják egymást. Nekem gyerekként nagy megnyugvás volt, amikor elváltak.
Nem emlékszem, hogy megviselt volna a válásuk, én (is) ezt láttam logikusnak. Kb 4-5 éves lehettem.
Boldog gyerekkorom volt, és nekem teljesen normális, hogy a családom több különböző helyen lakik. Most harmincas vagyok, van egy kedves, szerető feleségem, és boldog vagyok. :)
Szóval a gyerek miatt kevésbé aggódj, ha szereted, nem fogod elveszíteni soha! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!