Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben egy ilyen helyzetben?
hát ez elég necces helyzet
én tuti rákérdeznék az okára és, hogy ezen felül tesz e érte és várható e javulás...
mérlegelnék, hogy megéri e ez a lány ezeket a kockázatokat...
meg van e elég türelmem hozzá, HA egyszer netán elgurul a gyógyszere...
24F
Hát szerintem tök korrekt volt hogy elmondta.
Te tudod, hogy amellett hogy ilyen problémái vanank meg tudod-e találni benne azt az embert, akit keresel.
Nyilván ez neki pl egy elég nagy hátrány ismerkedésnél...
Kedves Kérdező!
Csak EGY hónapja ismered.
Jelenlegi tudásunk szerint ez az egy életünk van, mesterségesen NE BONYOLÍTSD!
Én emberileg sajnálom a lányt, de most még kiléphetsz a kapcsolatból, ilyenkor muszáj "önzőnek" lenni!
Soha nem tudhatod, hogy egy kapcsolat hova alakul, később nagyobb törést okoznál (akár öngyilkosság) és gondolom te is egészséges gyerekeket akarsz.
Lépj ki, mert az, hogy nem lehet ellene tenni egy orbitális nagy hazugság. LEHET, csak a kedves hölgy nem AKAR változtatni.
Tudna, pszichológus, terápia, pszichiáter, sport, stb. Csak könnyebb ráfogni, hogy ez van, fogadd el.
Nekem is volt szar 10 évem, ami majdnem öngyilkossággal zárult, meg egy fhos kapcsolatom, amibe pedig szó szerint belebetegedtem, de felmértem a helyzetet, eljártam szakihoz, beszélgettünk egy csomót, és az új párkapcsolatomba majdnem teljesen egészséges lélekkel kezdtem bele. Ég és föld, átélem az érzelmeket, őszinte vagyok, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!