Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Az nem azt jelenti h jobb a parkapcsolat.
Csak h konnyebb lesz minden. Nem ugyanaz.
Igen. Vagyis nekem fura...en 330 kmre voltam paromtol mig egyetemunk megkovetelte. De szuper volt a kapcsolat. Es most h osszekoltozunk konnyebb. De ugyanugy szeretem erted.
Ha...ha nem jo es nyug...es nem azert h jahj de hianyzik a parom, akk gyanus. Meg alszentseg is...h pl most messze vag, legyen most mas csajom v szingli legyek de osszekoltozunk folytassuk mar innen, oke?
Probáld ki a következőt!
Ha a fingod bab szagú, akkor várjál még babám
Ha a fingod gombaizü, akkor szakits vele
Miért kéne szakítani? Egyrészt, ha szereted, és fontos neked, akkor ne dobd el, ha nehézségek adódnak, hanem javítsátok meg a kapcsolatot. Jelen esetben szerintem azt kéne eldöntenetek, hogy fontos-e nektek ez a kapcsolat, fontosak vagytok-e egymásnak? Ha igen, akkor tartsatok ki egymás mellett!
Mostanában ezért "nem talál párt" magának senki, mert két dologra képtelen: dönteni (ez a pasi kell-e, vagy másik. Fontos-e nekem? Szeretem-e?), és kitartani a döntés mellett. A legelső göröngynél felborítanak mindent, és próbálkoznak mással, akivel szintén az első göröngyig tart a dolog, és így tovább. Ez értelmetlen! Az ember nem eldobható árúcikk. Ha viszont eldobható, akkor sz@rul döntöttél alapjáratban, nem vagy képes megkülönböztetni a bóvlit az értékestől. Ha viszont egy értékes embert dobsz el, akkor magadat degradálod le bóvlivá. Ez hosszabb gondolatmenet, menj rajta végig, és megérted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!