Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még nem megcsalás, de adhat okot féltékenységre?
Figyelt kérdés
Sokszor járok szórakozóhelyre a barátnőimmel és gyakran hívnak meg minket férfiak italra
Általában én is elfogadom tőlük ha meghívnak és sokukkal beszélgetni és táncolni is szoktam
Ez már régóta így megy de most lett egy friss párkapcsolatom...viszont utána a legutóbbi bulinkon már csak megszokásból is elfogadtam az italt és táncoltam is néhány fiúval de nem csókolóztam vagy feküdtem le egyikükkel sem természetesen
Szerintetek ennyi még beleférhet egy kapcsolatba vagy csak a pasimra koncentráljak és ne táncoljak másokkal?
19 N
2017. máj. 4. 18:57
11/13 anonim válasza:
Lehet, maradi vagyok, de én a friss párkapcsolatom másik felével tervezek elmenni táncolni, mulatni..
12/13 anonim válasza:
Nem megcsalás, de inkább a pasiddal tisztázd - ő mit szól hozzá, ha ugyan érdekel a véleménye.
13/13 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg a pároddal; hogy őneki erről mi a véleménye, hogy élné meg, belefér-e, ad-e okot féltékenységre a számára, gondot jelent-e, ha mástól elfogadsz egy italt; vagy inkább ne tedd; ő hogy látja a helyzetet, inkább finoman utasítsd vissza; vagy elfogadhatod, ha meg akarnak hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!