Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még nem megcsalás, de adhat okot féltékenységre?
Sokszor járok szórakozóhelyre a barátnőimmel és gyakran hívnak meg minket férfiak italra
Általában én is elfogadom tőlük ha meghívnak és sokukkal beszélgetni és táncolni is szoktam
Ez már régóta így megy de most lett egy friss párkapcsolatom...viszont utána a legutóbbi bulinkon már csak megszokásból is elfogadtam az italt és táncoltam is néhány fiúval de nem csókolóztam vagy feküdtem le egyikükkel sem természetesen
Szerintetek ennyi még beleférhet egy kapcsolatba vagy csak a pasimra koncentráljak és ne táncoljak másokkal?
19 N
Adnám is ki az utadat a fiú helyében.
Megtisztelem annyival a másikat hogy nem csinálok ilyeneket. Magyarán nem ku rváskodok. De lehet maradi vagyok.
23N
A fiúk nem azért hívnak meg egy italra, mert barátkozni akarnak veled... Ez gondolom tiszta, és ezzel elfogadod a szándékát, még ha nincs is csók...
Rettentően zavarna, a tánc alatt pedig nem gondolom, hogy ne lenne egy kis simulás, farmeren keresztül comb végig simítás vagy valami, mai táncokat ismerve. Pláne ha fizetett is 1-2 italt
Nem féltékenységet mondanék, hanem frusztrációt, baromira zavarna, hogy a barátnőmnek vadidegen férfiak fizetik az italait, meg esetleg hozzáérnek és az a szándék hajtja őket...
Kit ne idegesítene édes istenem... :D
Ahh ugyan, teljesen normális, hogy idegen pasiktól fogadsz el italt (a két szép szemedért, természetesen) és utána ejtetek egy laza hula-hula táncot. :-)
Mindenki ezt csinálja, nem?
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!