Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon durva megcsalás, ha pénzért fekszik le valaki mással is a párján kívül?
Nem vagyok szerelmes másba, csak a páromba, bár ez inkább mélyebb szeretet, erős lelki kapocs. Nincs pénzem, egyetemre járok, se a párom, se a szüleim nincsenek olyan anyagi helyzetben hogy támogassanak. Minden nap reggeltől estig óráim vannak, nem tudok munkát vállalni. Tényleg olyan rossz ebben a helyzetben is, ha ezt teszem? A támogatóm rendes ember, persze nem szeretem. De meg tudok élni a pénzből, amit ad. Csak néha lelkiismeretfurdalásom van...
20l
Én is curva lettem vallàsosbol..belekényszeritett az élet..most màr nem hiszek istenbe nem megyek gyonni halàlos bűnöm lett..én akinek sose voltak pasi ügyei egy férjem volt vilàg életembe..zsarolt fenyegetett hogy megöl feljelent elveszi a gyerekeimet mert nincs bejelentett mhelyem..évekig függtem tőle és ezt akarta nem érdekelte hogy nem lesz nyugdijam alkalmi takaritàsaim voltak..elmondtam a főnökömnek ahol szintén feketén voltam..majd elkezdett hazajàrni meg tusolni meg pucéran futkosni..majd ölelgetett amit én el is löktem..aztàn letett pénzt és ujbol probàlkozott én irtam is anyum meg tesomnak most mit akar ez??
Aztàn elkezdte hogy segit munkahelyet talàlni mert annyi helyre beadtam (fura téptek kihelyezett cetlikből is de a telom sose csörgött :() otthon egyre többet kaptam nem aludtam éjjel mert letépte a takarom..birtokolni akart nem engedett kilépni a kpcsolatbol..
Kérdeztem a főnököt mikor meloztam hogy mikor segit melohely ügybe..de csak hitegetett majd majd..aztàn csak probàlkohott és gondoltam ha nem adok nem kapok a két szép szemeimért senki se segit (egy barim se volt amikor bajba lettem mindenki elfordult tölem senki se segitett)megtettem a mhelyért cserébe hogy ne vehesse el a gyerekeimet hisz mhely meg keco nélkül nem itélték volna nekem a gyereket..nem volt pénzem a gyogyszereikre kajàra..én is sokszor voltam éhes..nem szex volt de eladtam magam az ördögnek és igen megkaptam a gyereket de egy roncs lettem..lehet jobban jàrtam volna ha a volt férjem megkésel és nincs szenvedés nincs ez..voltam pszihologusnàl mondta àldozat voltam ne csinàljam az önpusztitàst..de nem megy vannak jobb napjaim de.. ezért utàlom a gazdagokat..én az utolsomat is odaadtam mindig a gazdag csak àtttapos màsokon..utàlom azt a pasit de vhol meg màr kitudja hol lennék a gyerekeim nélkúl lehet a temetőbe..
Egyszeri alkalom volt de pszihologus se törli ki..anyàmnak se mondtam tesomnak se max sejtik..vallàsos csalàd voltunk csak szegények..akit a gazdagok kihasznàlhatnak..egy anya öl is a gyerekéért ha kell!!!!!én eladtam a lelkem..azota egy idegroncs lettem full érzékeny..bàntanak a mhelyemen de tűrök mert kell a pénz hogy feladjam a sok hitelt amit az ex hagyott mikor lelépett az utodommal..nem tàmogatja a gyerekeit nekem kell egyedül önerőböl..igen meloztam tüdögyulladàssal is..ma talàltam 10eurot a mhelyemen és odaadtam a tulajnak..ők szegények de segitettek többet fizettek a melomért..de a gazdagok fillérre pontossan leszàmoljàk a bérem..utálom a gazdagokat akik àtgàzolnak màsokon..a fönök is mondta a lànya is az első pasijàhoz ment hozzà-hàt hasonlo jokat kivànok neki is hogy majd igy hasznàljàk ki-de nem lesz ilyen hisz gazdag az apja..de nekem nem volt apàm..
A becsületes ember aki nem lop csal nem viszi sokra -őket csak kihasznàljàk..
Sajnàlom ennek a főnöknek a feleségét meg a gyerekeit akik semmit se tudnak milyen az apjuk hàny nője lehet a felesége mellett..
Szoval igy lettem én is curva .. akinek csak egy férje volt egy kaocsolata..meg egy kényszer dolog.. Aztàn egy 3honapos aki meg ivott..de ez kellett mert nem tudtam tudok e pasihoz érni vagy végleg megundorodtam mindtől..
Nyilt voltam bàrki ujbol zsarolhat netre irtam..
De igen mert pl.ha tetszett volna vki se tudtam volna többet elképzelni hàzassàg alatt mert az elveimmel nem eggyezett ..ha vmi nem működik ki kell lépni..igen àm de ha nem tudsz??ha zsarolnak??ha fenyegetnek??ha követnek kocsival??ha leszoritott az utrol??vàrjam meg mig megöl?-jobb lett volna..amkor nem adom el a lelkem az ördögnek..olyannak ellenszolgàltatàst tenni akitől mint pasi undorodsz..amikor elmennél de leszorit..más ha nem lettek volna gyerekek akkor kilépek a kapcsolatbol akkor mit veszitek??max valahol kinyir-vannak beteg emberek..anyàm is ezeken ment keresztül..mhelyén kifigyelte a férje követte fenyegette..a rendörség nem segitett hiàba tett feljelentést megmondtàk amig nem folyik vér nem intézkedhegnek..a szülökhöz költözött velünk..a szembe szomszéd telefonàlt hogy betörő màszott àtt a keritésen de én tudtam nem betörő hanem a férje hivtam a rendöröket és mondtam ne menjen ki de kiment..aztàn elvitték a rendörök..persze benn nem tartjàk sokàig..
Nekem mi esélyem lett volna..az fàj hogy akibe biztam cserbenhagyott..sőt a keze ebbe benne van a tàmogatàsba. De ha ismert volna tudta volna ezzel megölt..
Béla neked mit kellett tenned hogy ilyen tàmogatoid lettek?férfiszinédzkedés seggből szàjba?
És oli mit tett a tàmogatàsért autoért felujjitàsért?tervező mi?
Oli mondta a lépcsőhàzba a cdajhoz is mindig màs osztràk pasi jött ..tàmogattàk majd követelőztek ..
Faszàn kiterveltétek..a részegeknek mindig igazuk van..
Megaláztak, megvertek, az álmom lebeg előttem
És vérző fejjel magányomban sem lehettem erőtlen
Külföldön majd megbecsülnek, mesebeli történet
Itthon kussolsz róla, hogy lélekben hogy törtél meg
Nincsen könnyebb út, maximum másikat választhatsz,
Sokat fogsz még szenvedni mire mindenre választ kapsz
Hibázok majd én is, hogy a rossz irányt megjelöljem
De nem nézek majd úgy tükörbe, hogy magamat szembeköpjem
Nem adnak semmit ingyen, harcolok míg élek
De inkább kétszer szenvedjek, minthogy rossz útra lépjek-hàt akkor én hibàztam.igazàndibol a hibàmtol nem lett jobb tudod meg lehet szolni mindig ugyanabba a ruhàba vagy..varrod a nadrágod..-nem magam miatt hibàztam hanem a gyerekeimért-mert béla meg mindenki elfordult mikor szükségem kett volna segitségre.. igen béla most felajànlod hogy segitesz? 😢😢 hogyan?? Van annyi pénzed hogy egy szakember kitörölje a multam??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!