Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Durva hogyha arra vágyok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durva hogyha arra vágyok hogy megcsaljon?

Figyelt kérdés

tehát nagyon szeretem a barátnőmet és csak az zavar hogy szerintem ő nem is sejti mennyire.Ezt csak akkor tudná meg ha megcsalna-persze nem úgy hogy utána szakít hanem úgy hogy miután lefekszik a másik sráccal és kijózanodik akkor elszégyellje magát ...aztán félve ,zokogva vallja be és bocsánatért esedezzen. ekkor én megbocsántanék neki...ő pedig eltelne az én jóságomtól hogy "Ó Alfréd te milyen kegyes vagy" -amúgy nem Alfréd vagyok csak írnom kellett valamit.

szóval értitek ezt,mit akarok és egyáltalán mit szóltok hozzá?

2013. nov. 19. 22:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
Ó Alfréd, lord Alfréd miért vágysz arra, amire esélyed nincs?:D
2013. nov. 19. 22:26
 2/12 anonim ***** válasza:
Egyébként ez szörnyű. Mármint hogy ilyeneken agyalsz. Szeresd, élvezd vele az életet és ennyi!
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Hogy szegény barátnőd még nem tudja,hogy zakkant a barátja.
 4/12 anonim ***** válasza:
Te jó ég. Szerintem máshogy is a tudtára tudod hozni az érzéseidet.
2013. nov. 19. 22:28
 5/12 anonim ***** válasza:
igen.. irány a pszichológus.
2013. nov. 19. 22:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Kemény lesz mikor megcsal, egy kétszer akkora farkú pasival és soha többet nem tud majd férfiként nézni rád..
2013. nov. 19. 22:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Alfréd a kacsa, egy ügyes, okos kacsa...
2013. nov. 19. 22:37
 8/12 A kérdező kommentje:
azt hozzátenném hogy természetesen nem fogok hapsit küldeni rá hogy mindenképp megcsaljon. de titkon várom hogy legyen lehetősége megismerni a remek belsőmet, félek hogy engem is csak tipikus fiúnak tart akinek nincs szíve
2013. nov. 19. 22:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem vagy normális :D
2013. nov. 20. 00:09
 10/12 anonim ***** válasza:
52%
Ezt úgy hívják, hogy cuckold. Titokban arra gerjedsz, hogy mások hágják meg a nődet, te meg vagy csak tudsz róla, vagy nézed is és vered rá. Beteg vagy ember.
2013. nov. 20. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!