Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy maradjak úgy is magabizto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy maradjak úgy is magabiztos férfi ha teljesen oda vagyok egy lányért?

Figyelt kérdés
Próbáljam elrejteni az érzéseimet vagy épp hogy vállaljam fel?
2013. nov. 19. 12:53
 1/7 Zakathol ***** válasza:
Nem értem az összefüggést. A magabiztosságnak mi köze van az érzelmeidhez?
2013. nov. 19. 12:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha nem érted az a te hibád . Könnyű a magabiztosságot fenntartani amíg csak szórakozol vagy egy dugást akarsz a lánytól, de ha mondjuk szerelmes vagy belé akkor máris te vagy "alárendelt" helyzetben...
2013. nov. 19. 12:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Úgy kezdj udvarolni neki, hogy ne terítsd ki rögtön az összes lapodat.

Vállald rögtön az ismerkedés elején, hogy nem barátkozni akarsz vele, hanem randizni, mert tetszik neked, de ne rohand le rögtön azzal, hogy teljesen bele vagy zúgva.

Jó ha olyan képet sugárzol magadról, hogy te egy szabad, sikeres férfi vagy, aki most komoly barátnőt keres.

36F

2013. nov. 19. 13:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Mért lennél "alárendelt" szerepben azért,mert szerelmes vagy belé?

Alárendelt sosincs egy kapcsolatban,csak kölcsönös oda adás,és a többi!

Alárendelt max olyan lehet,akihez nem fűznek érzelmek,így ketté tudod választani a kettőt!

2013. nov. 19. 13:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Én azt hiszem értem mire akarsz kilyukadni. Szerintem arra gondolsz, hogy amikor megismerünk egy lányt és kölcsönösnek ítéljük meg a szimpátiát, elkezdünk kinyílni a delikvens lány számára, és ez azzal jár, hogy a gyengeségeink és a hibáink is kitudódik, ami nem feltétlenül lehet rokonszenves a másik félnek. A másik pedig az hogy amikor kinyílunk egy lánynak, akkor hülyén fogalmazva úgymond "leereszkedünk" a szintjére, kicsit megváltozik a személyiségünk, hiszen ha szeretjük a hölgyet, ösztönösen meg akarunk majd neki felelni és ezzel párhuzamosan a személyiségünkön is változtatunk, nem tudatosan, hanem ez úgy jön magától.

Úgyhogy engem is hasonló problémák gyötörnek a korábbi rossz tapasztalataim miatt, amelyekből azt tanultam meg, hogy nagyon-nagyon sokáig nem szabad a gyengeségeinket kimutatnunk a nő felé.. sajnos..

2013. nov. 19. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:
A kérdező kommentjét is elolvastam, igen.. valóban ilyen problémáim vannak nekem is a párkapcsolataimmal.. úgy érzem, amikor valóban szerelmes vagyok, baromira sebezhető is egyben és aggasztó, frusztráló lehet, ha ezzel visszaélnek.. ettől is fél az ember.. és csakis a rossz tapasztalatokra tudok hagyatkozni amiket át kellett éljek
2013. nov. 19. 13:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Igazából én sem értem az összefüggést, a férjem úgy is magabiztos maradt, hogy odavan értem. Az önbizalom egy jellemvonás, nem tűnik el, ha szeretünk valakit. Persze más a helyzet, ha csak megjátszott önbizalomról van szó.
2013. nov. 19. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!