Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Azt hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Azt hogy egy férfi legyen magabiztos, azt hogy értitek?

Figyelt kérdés
Miben jelenik meg a magabiztosság?
2011. jan. 15. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Abban hogy a kurv@ életben nem tennél fel ilyen kérdést. xD
2011. jan. 15. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem fontos hogy legyen biztos magában, és legyen határozott. Ez nekem pl. onnan jön le, hogy nem félénk, hanem határozott, megteszi az első lépéseket stb...
2011. jan. 15. 20:37
 3/7 Apollo93 ***** válasza:
Azt jelenti hogy ne tökölj. Ha tetszik Neked odamész és őszintén elmondod neki. Nem nagyon kell semmilyen csajozós tuti trükk vagy ilyesmi. Mindent teljes beleadással tegyél és ne legyél olyan hogy "tegyem?ne tegyem?" vagy megteszed vagy nem! ennyi az egész. Ja és merd felvállalni a tetteidért a felelősséget.
2011. jan. 15. 20:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Legyen véleményed, amit nem változtatsz meg attól függően ki mit mond (persze ha hülye vagy, azt el lehet ismerni). Plusz ne tegyél fel ilyen kérdést, mert ez orbitális nagy bizonytalanságot jelent, nem pedig magabiztosságot.
2011. jan. 15. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:

azt hogy el mer hívni valahova,mer udvarolni és nem akar elrohanni a beszélek vele:P

1ik bnőm odament a csávóhoz h elhívja,erre szó szerint elrohant.Az már gááz -.-

16/L

2011. jan. 16. 00:23
 6/7 anonim válasza:

Higgyen magában, legyen önbizalma (de még normális kereteken belül), legyen határozott, önálló véleménye, merjen közeledni, ő udvaroljon, ne nekem kelljen (bár én az életbe nem udvarolnék egy fiúnak se). asszem nálam ennyi. :)

17/L

2011. jan. 18. 20:54
 7/7 SpártaiHero válasza:

Buliba:

Te: kérsz egy kólát?

Lány: Nem....

Te: Fogod pofánvered és a wc-ben magadévá teszed...gyorsan... önzőn ^^ :D

de komolyan ilyen kérdést.... :D Ne legyél emós, mutasd meg h van tököd ilyen egyszerű ^^ :D bár a nő veszélyes van h engem is nevel az asszony xD

2011. jan. 18. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!