Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalás?
Szóval azt szeretném kérdezni hogy barátnőmmel néha mikor szexelünk akkor van hogy teljesen tág máskor pedig alig fér be. Az öcskös lemertük kb 18 centi.
Szerintetek megcsal vagy csak túl gondolom?
Igen, megcsal. Ez azért van mert előző nap pl. egy hatalmas pénisszel rendelkező férfival csinálta akinek a pénisze minimum 23-25 cm (feltételezhetően afriai etnikum).
Ilyenkor a lányok puncija kitágul a nagy méret és az intenzív szex miatt és kell úgy 2-3 nap mire visszaáll a természetes méretére.
?????
És hogy kapcsolódik ez a hüvelyének méretéhez?!
Drága agyhalott kérdező! Nem gondolod túl, mert ahogy elnézlek, nincs mivel.
Amikor a párod el van lazulva, a hüvelye is el lesz. Amikor izgalmi állapotban van, vagy kielégült, akkor összehúzódik, vérbő lesz, emiatt szűknek érzed. Ennyi.
Nem ártott volna bejárni a biosz órákra...
2-es. Szerintem arra gondol,mikor tág a csajszi,biztos mással volt előtte! :D
Szerintem meg az lehet,hogy nem izgatod fel eléggé,nem elég nedves,ezért alig akar bemenni! Nyalakodj kicsit többet! :)
Nem ártana szólni a csajodnak, hogy valószínűleg megcsalod! Ha jól sejtem, a te farkad sem mindig 18 centi, van amikor csak másfél. Mi ez, ha nem bizonyíték?!
:DD
1-es: :DDD
"Az öcskös lemertük kb 18 centi."
:DDDD Édes Istenem.... Te tényleg colostokkal méred a farkad a nőkkel?! :DDDDDDD Ez mennyire beteg már! :DDDDDD
És hogy a búbánatos pitlibe függ össze a pénisz hossza a hüvely tágasságával?
Mondok neked valamit. Amikor nem fér be, akkor elfelejtetted felizgatni a csajt, csak vered bele szárazon. Ezek után azt sem csodálnám, ha megcsalna.
Fúúú...
Hát ahogy elnézem, ha jó szexre vágyik, ahol ő is elélvez, akkor 100%, hogy megcsal, mert te nagyot nem alakíthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!