Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt a feleségemmel? Többi lent.
Miért fordul ki magából sok 40-es nő?
Lehet hogy szép életetek van, jó a házasságotok, együtt neveltétek a gyerekeket.
Mégis kattan valami, rájön hogy most éli az igazi női mivoltának utolsó éveit. És "egyszer élünk" alapon ki is akarja ezt használni.
Meg kéne beszélnetek hogy mi hiányzik neki. Olyan dolog amit te meg tudsz neki adni?
Több romantikára vágyik? Jobb szexre? Utazásokra? Mire? Ezekről érdemes beszélgetni, neked is elgondolkodni, cselekedni.
Vagy egyszerűen csak az a célja hogy minél több ifjú titánt kipróbáljon? Mert ez utóbbin te nem tudsz segíteni.
Egyébként szomorú ilyet olvasni is, hogy sok év után egyszer csak becsap a ménkő valamelyik félnél és lehet hogy borul az egész élet. Sajnálom!
Én 40 évesen több tönkrement kapcsolat után vagyok egyedül. Már most nem érzek magamban energiát arra hogy egy újabb, teljes értékű kapcsolatot kiépítsek. Hát még ha belegondolok, hogy sok nő még ilyenkor sem akar megállapodni...
Mivel megcsalt így biztosan hiányzik az őszinte kommunikáció.
Első körben ez legyen meg mert utána legálabb tudjátok mit szeretne a másik.
Ami neked eddig jó volt az a jelek szerint neki más volt. Mások vagytok másként reagáltok le dolgokat.
Olyanról még nem olvastam, hogy az ember szigorú monogám élőlény, nem értem, hogy a 21. században miért tabu még mindig minden monogámián kívüli párkapcsolattípus.
Ami hibás nálatok, az a kommunikáció. Beszéljétek meg, hogy ki mit szeretne. Mindenképp közösen oldjátok meg a problémákat! Alkossatok szabályokat, legyetek boldogok!
En 48 vagyok,es en nem bolondultam meg meg,pedig klimaxolok...
Na meg epp vissza is adhattam volna,de meg se tettem...a ferjem " megbolundulasat" ami 7 eve tortent,o 43 volt akkor...kapuzarasi panik...
Nem ,nem minden no bolondul meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!