Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt a feleségemmel? Többi lent.
Ja hát ha meg van neki engedve....(?)
Ne csodálkozz!
55%-os, Te mekkora gyökér vagy istenem...
Semmit nem tudsz róluk, a felesége csalta meg a nőt te meg nevetve a férfin ítélkezel, hogy ő a hibás mindenben.
Kérdező, szerintem ülj le beszélgetni a feleségeddel, hogy hogyan tovább, miért tette amit tett, hogyan képzeli a jövőt, mi az ami hiányzik neki.
A feleségednek most nagyon egyszerű, ott vagy neki te és közben huszonévesekkel hancúrozik. Persze, lesznek sokan akik meg akarják majd dugni, de nyomatékosítsd benne, hogy attól még nem lesz boldog, nem fogják szeretni és az 50 mindjárt itt van. Ez nem tisztességes, hogy neked nem beszél a problémáiról, hanem megcsal...
Amennyiben a beszélgetés nem vezet sehová akkor fontlóra kell vennetek a válást is mert ez így nem normális házasság innentől fogva. Nem éltem még együtt nagyon sokat egyetlen nővel sem, fiatalabb is lehetek nálad legalább 20 évvel és tényleg lehet, hogy hiányzik neki az izgalom, hogy újra jó nőnek érezze magát, hogy kívánják a fiatalabb férfiak is. több évtized alatt szerintem mindenki elefásulhat már egy kapcsolatba, de akkor meg egyezzetek meg, hogy évente egy hétig mindketten azt csináltok amit akartok, a másik nem tudhat róla.
Csak ugye ezt előbb kellett volna közölnie, mielőtt a tettek mezejére lép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!