Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek? Normálisak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Normálisak?

Figyelt kérdés

Az első sokk akkor ért, mikor kiderült, megcsal a férjem.Pár hetes viszony után összeköltöztek a nővel(aki szintén házas volt).Fél év telt el, most mondták ki a válásunk,utána bejelentette a volt férjem, hogy a menyasszonya 2 hónapos terhes.Negyvenes éveinkben vagyunk mindannyian.Mindkét oldalon 1-1 gyermek.

Ennyire vak voltam, hogy ilyen embert szerettem :(

2017. ápr. 5. 22:31
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
8-asnak.Másoddiplomás képzésen jöttek össze.A férjem esténként berúgott otthon.Már ez gyanús volt.Aztán egyik éjjel felébredtem, hogy kuncogva nyomkodja a telóját.Mikor elaludt, ott virított az sms, "szeretlek".
2017. ápr. 7. 22:08
 12/19 anonim ***** válasza:
46%

sajnálom, de igen, normálisak. ha szeretik egymást, miért ne lenne gyerekük, miért ne akarnának együtt élni.

ami téged illet, borzasztó lehet neked, és csak annyi, amit már mások is mondtak, örülj neki, hogy nem húzta el jobban ezt az egészet. így neked is több időd maradt új életet kezdeni.

2017. ápr. 9. 20:54
 13/19 anonim ***** válasza:
47%
Az utolsóval értek egyet. A kapcsolatotok kihűlt, ő tovább lépett és nem most. Lépj tovább Te is. A kapcsolatok ilyenek, egyszer véget érnek. Az, hogy jogilag is össze voltatok kötve, és gyerek is van az még két ember érzelmeit nem tudja megerőszakolni és szinten tartani. Gyereknek attól még nagyon jó Apukája lehet, sőt lehet jobb is, mintha együtt maradtok csak a látszat kévéért. Gyereknek is jobb, ha azt a mintát látja lehet újra kezdeni és vannak jó kapcsolatok, mint azt, hogy muszáj a rosszban eltengődni. Az, hogy nem akart válni, lehet csak félelem volt, Te megadtad a lökést. Valószínű lement a teher róla stb, nyíltan együtt lehetettek, jobban elmélyült a kapcsolatuk.
2017. ápr. 10. 09:50
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Honnan veszed, hogy kihűlt a kapcsolat? Nem mondta a kérdező egy szóval sem, hogy nem szexeltek. nem mondta a kérdező egy szóval sem, hogy rossz lett volna a kapcsolatuk. nem, ha kihűlt a kapcsolat, akkor próbálom újraéleszteni! Ráadásul nem épp jellemes dolog szó nélkül egy másik életet kezdeni. Érdekes, hogy Indiában a mélynyomorban a házastársak jobban kitartanak egymás mellett, mint a modern országokban. Ha te vagy a gyerek apja, és elhagyod a feleséged (a gyerek anyukáját), az ugyanúgy fáj a gyerekednek, mint amikor téged hagyott el az apukád. Ha bevállaltál egy gyereket, akkor ne is mond, hogy te még mindig gyerek vagy meg élni akarsz, hanem hagy a dumát és segítsd az akkori társadnak felnevelni a gyereket, legalább a gyerek miatt. Vagy képes lennél otthagyni, és ha évek múlva meglátod, akkor mondod, ha "ja ott sétál a volt feleségem meg a gyerekem"?
2017. ápr. 10. 22:58
 15/19 A kérdező kommentje:

Megértem a 12-es, 13-as válaszolók gondolatmenetét is, de úgy gondolom,3 hetes ismeretség után nem dobom el a családom.

A volt férjem képtelen volt bármilyen problémát megoldani, én próbálkoztam.

Sajnos az is utólag derült ki, hogy az első házasságából hasonlóan ugrott ki.

Kedves Utolsó! Köszönöm.

2017. ápr. 11. 13:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha két hónapos terhes , akkor hogyan lehet 3 hetes kapcsolatuk? Amúgy biztos, hogy sokkal előbb kezdődött, főleg lelki szinten, beszélgetésekkel. Tudom, most nehéz de inkább azon legyél,hogy túl legyél rajt, keress Te is új párt, maradjatok jó viszonyban a gyerek miatt. Amúgy elég sokan vannak akik hipp-hopp költöznek össze, házasodnak.
2017. ápr. 12. 13:05
 17/19 A kérdező kommentje:

Fél éves a kapcsolat.

Nem ismerték egymást.Más képzésre jártak.Volt egy közös ismerős, aki bemutatta őket egymásnak.Szegény azóta is magát hibáztatja, hogy tönkretett 2 családot.

2017. ápr. 12. 14:28
 18/19 anonim ***** válasza:
50%
Hiába pontoztatok le, ha nem lenni ennyi válás, akkor nem lenne ennyi lelkibeteg gyerek sem, akik felnőtten is magukban hordozzák hogy elváltak a szüleik. Persze az sem jó, ha a két fél úgy marad együtt, hogy közben a gyerek azon nő fel, hogy folyton veszekednek a szüleik. Ezért kell olyan párt találni, aki képes apaként is összedolgozni a családdal.
2017. ápr. 13. 13:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Vagy éppen anyaként.
2017. ápr. 13. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!