Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek? Normálisak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Normálisak?

Figyelt kérdés

Az első sokk akkor ért, mikor kiderült, megcsal a férjem.Pár hetes viszony után összeköltöztek a nővel(aki szintén házas volt).Fél év telt el, most mondták ki a válásunk,utána bejelentette a volt férjem, hogy a menyasszonya 2 hónapos terhes.Negyvenes éveinkben vagyunk mindannyian.Mindkét oldalon 1-1 gyermek.

Ennyire vak voltam, hogy ilyen embert szerettem :(

2017. ápr. 5. 22:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
3%
Sajnálom, fogalmam sincs mit tennék, elképzelhetetlennek tartanám hogy ennyire vak legyek, ha mégis így járnék akkor magamat hibáztatnám.
2017. ápr. 5. 22:35
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolom, hogy voltak arra utaló jelek, hogy képes erre. A lényeg, hogy figyeld azt, hogy viselkedik mással. Egy nem agresszív ember senkivel sem fog agresszíven viselkedni. Ha valaki egy másik emberrel szemét, akkor ha olyan helyzetbe kerül (vagy kerülsz) veled is az lehet. Ez vonatkozik a megcsalásra is. Aki hamar elcsavarja a fejed, az valószínű másokét is el fogja, aki megtetszik neki. Kivételek persze mindig vannak.
2017. ápr. 5. 22:35
 3/19 A kérdező kommentje:

Köszi, ha készen állok új kapcsolatra, akkor jobban figyelek majd.

Köszönöm a privát üzenetet is.

2017. ápr. 5. 22:41
 4/19 anonim ***** válasza:
68%
Ne ítélj, hogy ne ítéltess. Én voltam már olyan helyzetben életemben, amiről korábban elképzelni se tudtam volna, hogy belekerülök valaha, és mélységesen elítéltem azokat, akik abban a helyzetben voltak. Aztán a sors megtanított rá, hogy a dolgok néha láthatatlanul és irányíthatatlanul vezetnek egy bizonyos helyzethez, és ha már benne vagy, akkor nincs más út, csak előre.
2017. ápr. 5. 22:42
 5/19 anonim ***** válasza:
94%
#4-nek nagyon igaza van. Persze ez nem mentség a megcsalásra, az sosem megoldás semmire, gyenge emberekre jellemző. De, ha már így alakult, neked is minél előbb tovább kell lépned.
2017. ápr. 5. 22:44
 6/19 A kérdező kommentje:

Az hozzátartozik a történethez, hogy a volt férjem valószínűleg kapcsolatfüggő.1-2 hónapot élt egyedül.Ha nem volt nő, akkor az anyjánál lakott.24 éves korától ez a 4.kapcsolata, szinte azonnal összeköltözött mindenkivel, én nem akartam anno túl hamar, ezért megkérte a kezem, utána éltünk együtt még esküvő előtt.Ez bevált egyszer, most még 2 hónapos sem volt a viszonyuk, megvolt az eljegyzés ( házasan).Jártam pszichológushoz is, aki szerint az exférjem erősen nárcisztikus vonásokat mutat.

Szóval nem ítélkezni akarok, de elég beteg ez az egész.

2017. ápr. 5. 23:21
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Örülj hogy megszabadultál tőle.
2017. ápr. 6. 00:29
 8/19 anonim ***** válasza:
65%

Tudom,hogy ez nem vigasztal,de legalabb par het utan eldontotte mit akar,es nem vagott at honapokig evekig.

Sok ferfi letagadja,es kettos eletet el,mert mindket not akarja ,egyiket ezert,masikat azert,es a biztonsagot nem hagyja ott.

Na meg a masik,h sokan nem hajlandoak se elkoltozni,se otthagyni a szeretojuket,es megprobalni ujrakezdeni.

Jobb ez igy,mintha evekig at lettel volna vagva.

Igy legalabb tudod,mi a helyzet...

Nagyon " okos" a kis " menyasszony'" gyorsan teherbe esett,hogy bebiztositsa magat....

Hogy derult ki amugy? Hol jottek ossze?

Fel a fejjel

2017. ápr. 6. 06:30
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

;) Majd gyere vissza egy év múlva, vagy két év múlva, és írd le, hogy akkor mi a helyzet.

Egy percig se bánd a válást. Kicsit összeszeded magad, és rájössz, hogy neked jobb így.

2017. ápr. 6. 07:22
 10/19 A kérdező kommentje:

Fenn akarta tartani a házasságunkat is.Két vasat akart a tűzben tartani.Ahogy kiderült a megcsalás, pár napon belül ügyvédnél voltam, hogy beadjam a válást.

Ok, jövök 1-2 év múlva, baráti kör is azt mondja,lesz ez még így se.

2017. ápr. 7. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!