Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom édesapjának a halotti torán megcsókolt a párom unokatestvére. El kéne mondanom neki?
A mosdóba mentem ki, utánam jött kicsivel később, már ez furcsa volt, de csak beszélgettünk, utána mondott valamit, ami abban a szituációban elég félreérthető volt, aztán megcsókolt. Utólag belegondolva én is hibás vagyok, mert az utóbbi időben kicsit túlságosan is közvetlen lett a kapcsolatunk, de ilyet nem gondoltam volna, hogy megtesz, főleg nem egy ilyen eseményen...
Pár napja volt ez, egyszerűen megöl a lelkiismeret furdalás, mert nem mondtam semmit a páromnak, nem akarom még ezzel is terhelni, ráadásul ő elég "ideges" tud lenni, ha van rà oka....
De közben meg rettegek hogy máshonnan megtudja.
Mit kéne tennem? Olyan rosszul érezném magam hogy ebben az időszakban még ezt is rázúdítom...
Két kérdés.
Milyen neműek vagytok? Ez nem derült ki számomra.
Hogyan lehet valakit megcsókolni, aki nem akarja? El lehet fordulni, elhúzódni, eltolni, stb. Akkor ez a kérdés most így hangzana: meg akart csókolni. A kérdés pedig nem létezne, mert nem történt semmi, tehát el lehet mondani, vagy szólni lehet annak az unokatestvérnek, hogy eszénél legyen. Az a "kicsit túlságosan közvetlen kapcsolat" lesz itt a kulcs. Döntsd el, hogy mit szeretnél, és aszerint építsd le az unokatestvért, vagy hülyítsd tovább, amíg ki nem tör a balhé, amiben remélhetően te is megkapod a magadét.
Én nő vagyok, ők meg férfiak.
Akkor úgy fogalmazok, "lekapott". Az hirtelen történik, nem tudok elhúzódni, eltolni magamtól. Max. utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!