Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem édesapjának kétoldali tüdőgyulladása van, feleségem ivott utánna, én erre nagyon dühős lettem. Jogossan akadtam ki? Én tulzom el?
A tödögyulladás nem fertözö betegség, nem tévesztendö össze a tüdöbajjal (TBC).
A "síma" megfázás lehet fertözö, a tüdögyulladás az adott emberen belül alakul ki, ha nem müködik rendesen az immunrendszere.
Ezen kivül a más után ivástól nem lesz senkinek baja, ha normális az immunrendszere, ha meg nem, akkor elég egy beteg közelében tartózkodni, a fertözeseket úgy is elkaphatja.
Te tudod egyáltalán kérdező, hogy mitől alakul ki a tüdőgyulladás? Elárulom neked. Elhanyagolt légúti fertőzésből. Vagyis az illetőnek volt egy bakteriális fertőzése, ami nem volt megfelelően vagy egyáltalán kikezelve. Tehát magát a tüdőgyulladást nem tudja elkapni utána, max. a kórokozót, ami okozza. De ha el is kapja, de egyébként bárhonnan elkaphatja, akkor elmegy az orvoshoz, kap antibiotikumot, amit rendesen beszed és nem lesz tüdőgyulladása!
Amúgy direkt ivott utána, vagy csak véletlenül?
Nem gondolnám, hogy ekkora feneket kéne keríteni ennek a dolognak...Kicsit túlreagálod!
Te itt csak magadat félted.
Akinek gyenge a szervezete, az még egy egyszerű széltől is megbetegedhet. Ha nincs allergiája vagy autoimmun betegsége a feleségednek, akkor ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!