Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségem édesapjának kétoldal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem édesapjának kétoldali tüdőgyulladása van, feleségem ivott utánna, én erre nagyon dühős lettem. Jogossan akadtam ki? Én tulzom el?

Figyelt kérdés
Csak abból indulok ki,hogy nátha köhögés esetén sem iszunk egymás után,nem hogy akkor amikor tüdőgyulladása van valakinek a családban.Felelőtlen viselkedsének tartom.A tüdőgyulladás nem játék,nem "csak egy sima" megfázás,még most sem nyugodtam meg.Ti nem akadátok ki?
2015. okt. 4. 18:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
37%
Vigyázz mnagadra, nem vicc. Nem tulzod el. Te is elkaphatod és akkor annyi. Hát én kiakadtam volna.
2015. okt. 4. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!