Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan vegyem rá a barátomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy bemutasson az édesapjának? 20L

Figyelt kérdés
9 hónapja vagyunk együtt. Az édesanyát és a rokonait 1 hónap elteltével ismertem meg. A szülei elváltak, mikor 1 éves volt, igy az édesapjával nem tartja a kapcsolatot. Néha összefutnak az utcán, akkor is csak köszönnek egymásnak. Ritkán beszélgetnek. Többször is mondtam a barátomnak, hogy kiváncsi vagyok arra, hogy ki az édesapja, hogy lássam, hogy kinézetileg mennyire hasonlitanak, és hogy ismerjem meg. Többször is kérdeztem a barátomtól, hogy nem látogatja-e meg az apját. Erre azt a választ adja, hogy "Apám balf* sz".
2015. dec. 28. 22:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne próbáld rávenni. Egyszer be fog mutatni, nyugi. A lényeg, hogy ne keríts neki túl nagy feneket. A családi kapcsolatok nagyon-nagyon bonyolultak tudnak lenni.
2015. dec. 28. 22:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarja,akkor ne erőltesd.
2015. dec. 28. 22:35
 3/8 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%
Sehogyan! Ne erőszakoskodj! Nem akarja làtni az apjàt,valszeg òriàsi sebek vannak benne...Ne te akard màr neki megmagyaràzni,hogy dedededede!!!!! Ha ő ezt màsképp akarnà,akkor kibékülne az apjàval.Lehet egyszer eljön ez az idő,lehet,hogy nem.De nehogy te akard màr megszabni,mikor.
2015. dec. 28. 22:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de mégis miért mutatna be valakinek, aki nem része az életének? Gondolom ugyanígy nem ismered azokat a rokonait se, akikkel esetleg nem tartja ő sem a kapcsolatot, ahogy a gyerekkori barátját se vagy éppen az exeit. Inkább azokat akard megismerni, akikkel rendszeresen találkozik.
2015. dec. 28. 22:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy apád szidott téged a hátad mögött nekem, így majd bemutat neki. :D
2015. dec. 28. 22:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Van, amit jobb nem eroltetni. Ez is olyan.
2015. dec. 28. 23:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonló a kapcsolatom apámmal, mint amilyen a barátodnak van, csak ő még messze is lakik tőlem (mármint apám, nem a pasid :D). Ezt minden páromnak elmondtam, felfogták, helyette mentek örömmel megismerni a nevelőapámat, aki valóban az életem része. Jóformán én sem tudok mást apámról csak a nevét, meg a lakcímét, minek mutogassam őt be bárkinek is? Nem az életem, csak a génjeim része. Ne nyaggasd ezzel a barátodat, mert nagyon idegesítő, hogyha nem érted ezt meg. Ha nincs köztük kapcsolat, akkor olyan, mintha számon kérnéd rajta, hogy miért nem mutat be az alsó szomszédjának. Kb. annak is hasonló szerepe van az életében.
2015. dec. 28. 23:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon összetett dolog, és fogalmad sincs szerintem, hogy egy férfinek milyen amikor az apja nem része az életének. Én sajnos tudom, gyerekkorom óta nem keresett, én meg nem kereshettem. Pedig emlékszem, óvodás koromban nagyon apás voltam. Jó lett volna ha lett volna egy apa, aki megtanít motorozni, hegeszteni, szerelni, barkácsolni, stb. Ehelyett mindent magam tanultam, senki sem segített semmiben, talán jobb is így, csak mégis, amikor kellett akkor sosem volt. Mivel én ezeket szeretem, és a mai napig ezeket a dolgokat élvezem, autószerelőként.

Képzeld el, ha neked nincs édesanyád, kivel beszélted volna meg a női dolgaidat? Ugye nem apáddal?!

Nekem ezek nagyon durva sebek az életemben, amik nyilván kezdenek begyógyulni. Így túl azon hogy már 15 éve nem láttam, nem keresett, nem beszéltünk, hát inkább már nem is érdekel. Egyébként az exem egyik volt osztálytársa elég közeli rokona a mostani élettársának, vitte a hírt sokáig, amíg középiskolás voltam, és hozta nekem is (bár engem már nem igazán érdekelt). Amikor mentem felvételizni egy iskolába középsuli után, akkor az idióta osztálytársa még azt is kitalálta, hogy apámhoz megyek (csak mert abban a városban lakott apám, ahol a suli van). Jó vicc...

Egyébként édesanyám is majdhogynem apa nélkül nőtt fel. Csak volt annyi különbség, hogy nagyapám az óvodába a kerítésen mindig dugdosta be édesanyámnak a csokikat, rágókat, szóval szerette, és tudta hogy az ő lánya, és törődni kell vele, ahogy mindig is tette. Egyébként ezt nagyanyám mesélte el, aki amúgy nagyon haragudott rá mert sok rosszat tett, de ha másért nem is, de ezért tisztelte az öreget, hogy a lányáért mindent megtett. Egyébként az enyém is megtehette volna ugyan ezt, vagy jelét adhatta volna annak, hogy él. Nem hibáztatom érte, de legalább tanultam, hogyha én ilyen helyzetbe kerülök, akkor tudom mit kell tennem.

Egyébként bírom az olyan embereket, akik nagy pofával megmondják a frankót, miszerint én is kereshettem volna. Ühüm, csak hogy én voltam a gyerek, aki azt sem tudta mi játszódik le benne. Másrészről meg édesanyám ellenezte a dolgot mindig is, szóval meg volt kötve a kezem, még ha akartam volna is. De nem akartam, na. Gyerekként nem a gyereknek kéne tegyen, hanem a szülő. Nekem ez a véleményem.

Csak azt akarom kihozni ebből, hogy ne erőltesd, mert tudom nagyon nehéz megérteni, és sosem fogod átérezni. De hidd el nekem, nagyon rossz, és próbáld meg tisztelni azt a nagyon bonyolult dolgot ami lejátszódik benne. Rendben?

2016. jan. 4. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!