Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/21 A kérdező kommentje:
De ha tudod, hogy csak o erdekel es vele szeretned leelni az eletedet? Akkor sem?
Akkkr sem. Ez mindent megváltoztatna, akármennyire is szeretem/szerettem. Képtelen lennék olyan emberrel maradni, aki megcsalt. Ez olyan fokú megalázás, a semmibe vételem... megszűnne a bizalom. Az első utam egy nemibetegség szűrésre vezetne. Aki egyszer megteszi, ált. többször is. De egy alkallm is elég, hogy még én szívjak ebbenn is miatta.
2017. márc. 24. 17:48
Akkor sem!
Mindenki pótolható.
2017. márc. 24. 17:56
Megis, hogy tudna egy olyan ember engem szeretni, aki semmibe nez engem, az erzeseimet es a kapcsolatunkat?
Ebben semmi logika nincs, mar meg ne haragudj.
Irom ezt, ugy, hogy en egyszer megbocsatottam az exemnek(hulye voltam es fiatal), nem hallgattam senkire es onnantol kezdve egy nyugodt percem nem volt, ha epp nem talalkoztunk vagy elment vhova, mar ragtam a kormom es sirtam az agyamban...rohadt jo volt.
Akkor jottem ra, hogy szerethetem en ot es bocsathatok meg neki ezerszer o nem fog valtozni es a bizalmam sem fog visszaterni sose. Azota szakitottunk persze, de baromi jo lecke volt, soha tobbet nem fogok egy ilyen hibat elkovetni, nem eri meg Es szenvedni sem akarok a masik erzeketlensege miatt.
2017. márc. 24. 18:42
Akkor sem. Sok mindent elvehet tőled az élet, ami pótolható: egyik csaj után jön majd a másik, egyik melóhely után jön majd a másik, de ha a büszkeségedet és a tartásodat feladod, azt már nem szerzed vissza.
2017. márc. 24. 19:02
Egy megcsalás után azonnal kiábrándulok, csak az undort érzem.Peregnek Előttem a képek, ahogy a másik nővel dug.Mit szeressek egy ilyen emberen?
2017. márc. 24. 19:17
17/21 A kérdező kommentje:
Ha szereted akkor lenyeled a dolgokat. Ha annyira fontos vagy nem?
Még hányszor, hányan írják le, hogy nem? Nem ez a szeretet fokmérője. A megcsalás nem a bocsánatos "bűnök" közé tartozik. Azt írod, ha szeret megbocsát... csakogy a megcsalással mindent tönkreteszel. A szerelem múlandó, ahogy szokták mondani, a megcsalás az pont olyan dolog, amivel el lehet érni, hogy vki egyik napról a máainra kiszeressen a másikból.
2017. márc. 24. 21:10
2017. márc. 24. 21:10
Ha annyira fontos lenne a párod akkor miért csalod meg?
Jóhogynem megcsalod és elvárod, hogy boruljon térdre előtted.
2017. márc. 25. 00:59
Kapcsolódó kérdések: