Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért látok mindent másképp a párkapcsolatomban megcsalás után?
Figyelt kérdés
Amióta megcsalt a barátnőm és kibékültünk hál Istennek helyre jöttek a dolgaink olyan mintha megváltozott volna a barátnőm mindenhez másképp pozitivabban áll hozzá,meg nem is tudom kicsit mintha megváltozott volna,mi lehet ennek az oka?2016. dec. 28. 13:14
1/10 anonim válasza:
Mert barátnőd akárhogy szépíti magát egy kva marad. Amikor dugod jusson eszedbe hogy pár hete más farka volt a pncijába.
2/10 anonim válasza:
1. Mert rájött hogy a tettével el is veszíthetett volna téged, amit nen szeretne.
2. Nagyon jó színész és így álcázza hogy egyébként még mindig csal téged csak te ne vedd észre mert így minden happy.
3. Mindenki képes a változásra ha akarja.
3/10 anonim válasza:
Mert most már okosabban csinálja a csaj.
4/10 kolosszus22 válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ez a kezdeti lendület és bűntudata van. Nyilván örül, hogy megbocsájtottál neki. Viszont nem fog ez sokáig tartani valszeg. 1-2 hónap míg leülnek a kedélyek és visszaszoktok egymáshoz, aztán ugyan olyan lesz mint előtte. Ilyen gyorsan senki nem változik meg, most tudatosan próbál ügyelni magára.
5/10 A kérdező kommentje:
Tapasztalatból irod ezt?
2016. dec. 28. 13:33
6/10 A kérdező kommentje:
Ugy csinál mintha meg sem történt volna nem szereti szóba hozni,ő mintha elfelejtette volna semmissé lenne,igaz én sem hozom szóba.
2016. dec. 28. 13:35
7/10 kolosszus22 válasza:
Igen, tapasztalatból, voltam hasonló szituban. Az ilyen újrakezdések nagyon ritkán sülnek el jól, Legtöbb esetben ugyanazok a problémák ütkeznek ki viszonylag rövid idő alatt, csak a kezdeti lelkesedés és fellángolás szól ilyenkor a felekből.
Gondolom a barátnőd változása nem hónapok óta tart, csak nemrég bocsájtottál meg neki. Majd írj meg ehhez a kérdéshez 2-3 hónap után, hogy még mindig ilyen-e a csaj.
8/10 A kérdező kommentje:
3hónapja tart ez tehát 3hónapja bocsátottam meg
2016. dec. 28. 13:42
9/10 kolosszus22 válasza:
Akkor legyen szerencséd, de én szkeptikus vagyok az ilyen dolgokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!