Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsalt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Előre is bocs, ha zavaros lesz. Igyekszem érthetően leírni.

Tavaly összejöttem egy volt osztálytársammal, G-vel, akivel félévig voltunk együtt. Megkért, hogy rakjam fel magam Facebookra, mert ott könnyebb dumálni. Jó, visszaraktam magam. Bejelöltem volt osztálytársakat. Az egyik iskolatársam egy volt kapcsolatom volt, akivel barátilag beszélgettem néha. Nevezzük V-nek. G nagyon féltékeny lett rá, pedig semmi oka nem volt. Teltek a hetek, egyszer rámírt V jelenlegi párja, D. Előttem szapulta V-t, aki neki meg a gyerekének dolgozott. Leírta, hogy V és én jobban összeillünk, mert ugyanolyan nem életrevalóak vagyunk. Mondta ő, aki egy percig nem dolgozott sose, mert nem tudja eltartani a gyerekét, ezért a gyerek apjával él, de másokkal van kapcsolata, akikkel ugyanúgy eltartja magát. Letiltottam D-t, mert az a stílus, ahogy ő beszél nekem nem tetszik. Majd rámírt D álnéven, hogy én mekkora ribnc vagyok és randizni fog G-vel. Később olyan dolgok derültek ki, hogy G belezúgott az életrevaló D-be és telefonszámcsere, randi volt megbeszélve. Mondta is a párom, hogy randizott volna D-vel. D elkezdett engem telefonon zaklatni. Senkinek nem adtam ki a számom, csak G tudta.

Mit gondoltok G megcsalt D-vel?

Köszi a válaszokat.

2016. dec. 26. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Tényleg zavaros.
2016. dec. 26. 18:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Akkor már G-vel (legyen Géza)nem vagytok együtt? S jól értem?

Géza kérésére újra lett faced, ahol bejelölted a volt osztálytársaid, iskolatársakat, köztük V-t, aki legyen Vince, aki exed, néha dumáltál Vincévél baráti alapon (nekem mondjuk exxel ez fura, max ismerösi alapon tudnék, akivel volt valami, az már nem barát na mind1).. A beszélgetések Vincével Gézának,aki a pasid nem tetszettek, s időközben elkezdtetek kommunikálni D-vel, aki Vince csaja, ő legyen Dia. Dia elkezdett oltani, hogy összeillenél Vincével, aki neked az exed s az ő pasija, mert ugyanolyanok vagytok... Aztán Dia hülyeségét meguntad, tiltottad, de álprofilról írt... S azt mondta a pasiddal fog találkozni. Illetve telon zaklatott, amit valószinűleg Géza adott ki neki. Plusz útólag kiderült,hogy taliztak is!

Akár megcsalt, akár nem jobb neked Géza nélkül, ha valóban taliztak míg veled volt. Plusz,ha nem vagytok együtt, ne foglalkozz vele, a csaj leírása alapján megérdemli (eltartatja magát), ha megcsalt... Ha nem, akkor is meg van az oka, hogy nem a pasid már.

Ha meg a pasid, akkor ülj le beszélj vele s dönts utána, hogy kielégitő-e a végeredmény.

2016. dec. 26. 18:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon boldogan odaadnám neki a mostani pasit is ha már a lány ennyire szereti a levetett pasijaid ha már tudja vigye, ennyit ért a srác.
2016. dec. 31. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!