Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalas utan?
Aki megbocsát az hülye.
Én megpróbáltam hülye lenni, de nem tudtam magamat becsapni. Akinek sikerül, az tényleg egy fogyatékos.
Ha valaki igazán szereti a másikat, az nem csalja meg. Ha megcsalja, nem szerette igazán.
Ergo ha engem valaki megcsal, az pont annak a jele, hogy nem szeret, nemhogy igazán, de sehogyse, tehát nem érdemli meg az én szeretetemet sem.
Aki megcsal engem azt kidobom, nem számít mennyire szeretem.
Az önbecsülésem és az egóm többre tartom egy hűtlen embernél.
Ha valaki igazán szereti a másikat akkor nem dug félre. Ha valaki nem igazán szeret engem, még annyira se, hogy ne dugjon félre, akkor megbocsájtok neki, de onnantól nem ismerjük egymást. Nem vagyok haragtartó, de nem vagyok stressztartó sem, nem szeretném mindezek után azt hinni, hogy vajon lesz-e következő.
21/f
"mert ha kirugja, akkor nem szerette igazan"
De, lehet hogy igazán szerette, egészen addig, míg a másik át nem verte, hülyére nem vette. Onnantól mit lehet benne szeretni?
Ha egyszer megbotlott, megbocsátom.
Ha mást szeret, azzal nincs mit tenni sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!