Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalas utan?

Figyelt kérdés
Ha valaki igazan szereti a masikat az megbocsat. Ez a velemenyem, mert ha kirugja, akkor nem szerette igazan. A masik felnelis meg lehet ezt kerdojelezni, de most nem ez a kerdes.
2017. márc. 24. 16:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%

Aki megbocsát az hülye.

Én megpróbáltam hülye lenni, de nem tudtam magamat becsapni. Akinek sikerül, az tényleg egy fogyatékos.

2017. márc. 24. 16:33
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy régi latin tanmese a hamis bálvány imádatáról... :)
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki igazán szereti a másikat, az nem csalja meg. Ha megcsalja, nem szerette igazán.

Ergo ha engem valaki megcsal, az pont annak a jele, hogy nem szeret, nemhogy igazán, de sehogyse, tehát nem érdemli meg az én szeretetemet sem.

4/21 anonim ***** válasza:
100%

Aki megcsal engem azt kidobom, nem számít mennyire szeretem.

Az önbecsülésem és az egóm többre tartom egy hűtlen embernél.

2017. márc. 24. 16:35
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki igazán szereti a másikat akkor nem dug félre. Ha valaki nem igazán szeret engem, még annyira se, hogy ne dugjon félre, akkor megbocsájtok neki, de onnantól nem ismerjük egymást. Nem vagyok haragtartó, de nem vagyok stressztartó sem, nem szeretném mindezek után azt hinni, hogy vajon lesz-e következő.

21/f

2017. márc. 24. 16:38
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Osztom aki azt mondja, aki megcsal az nem szeret, tehat en sem pazarolom tovabb ra a szeretetemet, hanem keresek olyat, aki megerdemli. Tudod, lehet ugy is szakitani, hogy meg szeretjuk a masikat de nem erdemes mar tobb energiat a kapcsolatba olni. Ez egy pont ilyen eset. A megcsalas a kapcsolat vege.
2017. márc. 24. 16:44
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Megbocsájtanék.. Viszont magamat jobban szeretem, és többre becsülöm annál, hogy egy olyan emberrel legyek, aki megaláz és nem szeret eléggé ahhoz, hogy hűséges legyen. Békében elválnának útjaink.
2017. márc. 24. 16:48
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

"mert ha kirugja, akkor nem szerette igazan"

De, lehet hogy igazán szerette, egészen addig, míg a másik át nem verte, hülyére nem vette. Onnantól mit lehet benne szeretni?

2017. márc. 24. 17:24
 9/21 anonim ***** válasza:

Ha egyszer megbotlott, megbocsátom.

Ha mást szeret, azzal nincs mit tenni sajnos :(

2017. márc. 24. 17:25
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer szerettem valakit ennyire, hogy azon is megpróbáltam túl tenni magam, hogy megcsalt, csak újra együtt lehessünk. Mégsem volt utána már olyan semmi. Minden mozdulatát lestem, mikor hazudik megint, kivel beszél telefonon, amikor szeretkeztünk, bevillantak képek, hogy azzal a nővel is ugyanezeket csinálta és elment a kedvem az egésztől stb. 3 hónapig húztuk így, próbáltam magam túltenni rajta, de nem sikerült.
2017. márc. 24. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!