Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt nők! Ti, miért bocsájtotok meg a férjeteknek?
99% azért nem adja be a válást ilyenkor, mert egyedül nem tudja eltartani a gyereket, nem tud hova költözni, stb.
Nem jelenti azt, hogy megbocsájtott. De tűr és benne marad a kapcsolatban addig, amíg dobbantani tud. Vagy vissza tud menni dolgozni, és tesz félre pénzt, vagy keres olyan pasit, akihez odacuccolhat.
Én azért bocsájtottam meg, mert 8 hónapos volt a gyerekem és nem akartam apa nélkül felnevelni.
Úgy gondoltam, adok még egy esélyt.
Nem kellett volna, hiba volt, elváltunk.
Érzelmi kötődés(félnek egyedül maradni), és anyagi kötődés. Ja és a gyerek miatt.
Ez a 3 dolog ami legtöbbször ok, hogy nem lépnek ki a rossz kapcsolatból.
Én elhagytam a férjemet,és külön is voltunk egy darabig.Állással,saját lakással,autóval rendelkeztem,és a két gyereket is el tudtam tartani.Büszkeségből mondtam azt,hogy akkor elválok,mert még ilyen feltételek mellett sem volt egy leányálom egyedül nevelni két gyereket.A férjem közben mindent meg tett hogy visszakapjon,és lassan meg enyhültem irányába.1 éve voltunk külön,mikor el kezdtem nyitni felé,és ma már újra együtt vagyunk,eddig minden rendben.Senki véleménye nem érdekel,mert ez az én életem,javaslom te is csak magadra hallgass.
Én nem bántam meg.A gyerekeimnek újra normális családja van,és ha ez a botlás csak egyszeri volt akkor nem borítok fel mindent,és nem bonyolítom tovább az életet mostohatesókkal,mostoha anyákkal meg nevelőapákkal...nálatok mi volt?
Megpróbáltam megbocsátani.
Még 1 évig együtt voltunk utána. Képtelen voltam. Mai napig fáj pedig már vagy 6 éve történt és más párom van már 4 éve.
Mérgezi az ember lelkét örökké.
Fiatalok voltunk, még tanultuk a kapcsolatot. Hibáztunk, én másban ő a megcsalásban. Szakítottam vele majd 2 hónap után megpróbáltuk újra.
Úgy gondoltam, hogy fiatal vagyok adok még egy esélyt (1-2 évet)ennek a kapcsolatnak, és ha nem is jön össze akkor sem marad bennem a "mi lett volna ha ..." érzése. Életem legjobb döntése volt! 12 éve együtt vagyunk és nagyon mély őszinte lett a kapcsolatunk.
Anno itt GYK-n ezt mondta valaki nekem: A kisgyerek is megbotlik míg járni tanul, de ez nem jelenti azt hogy egy életen át botladozni fog.
A megbocsátás pedig nem olyan dolog, hogy na eldöntöm hogy ettől a perctől megbocsájtok, és nem megy és belesavanyodok.. (mint sajnos nagyon sok megcsalt fél teszi) A megbocsátás nem döntés.. inkább valami ami évek(!!!) alatt kialakul, amiért mindketten tesztek, s talán a bizalom visszaépülésével együtt jár a megbocsátás.
Ezzel nem azt mondom, hogy mindig mindent le kell nyelni. Hanem inkább azt hogy vannak szituációk/megbotlások ami után igen is tud működni egy kapcsolat jól, sőt jobban!!! Megcsalás és megcsalás, újrakezdés és újrakezdés közt is van különbség!
leszedem rola még a gatyájat is
majd mehet!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!