Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válnátok, ha a férjeteknek viszonya van?
Már így sem, úgy sem téged választott, hanem azt a másik nőt.
Legyen már önbecsülésed és válj el tőle!
Én egyáltalán nem akarnék ezek után vele maradni.
"Ha tiltom a nőtől, akkor biztos, hogy elhagy minket." - Mivel azonnal pakolhatna, így nem lenne esélye elhagyni minket, megtenném helyette. Ezerszer inkább építem egyedül fel az életem, minthogy egy ilyen féreggel együtt maradjak és a gyerekeimnek is azt tanítsam, hogy lábtörlő vagyok ugyan, de ez a viselkedés teljesen elfogadható és normális.
Hát nézd..vannak olyan típusú férfiak, akik nem képesek egy nőnél leragadni. Lehet mikor megismerkedtetek, akkor nem mondta el, hogy neki nagyok az igényei.
Szerelmes beléd is és a másik nőbe is, viszont tőle van a 2 gyerek. Azért ez csak jelent valamit.
Tudom, hogy furcsa tanács, de légy türelmes, mert a szerelem úgyis elmúlik...a válás pedig eléggé megviselné a gyerekeidet. Én leülnék vele megbeszélni a dolgokat higgadtan és a legőszintébben. Mondd, hogy nem leszel mérges, nem fogsz dühöngve nekitámadni, de legyen őszinte. Mi hiányzik a kapcsolatotokból, esetleg min kéne változtatnotok. Próbáld meg visszacsábítani őt..mert ha most házsártos vagy, akkor tényleg megette a fene az egészet.
Legyél laza, vidám, boldog, kiegyensúlyozott. (még ha nincs is így)
Választás? Szerintem ő már választott.
Úgy vélem a gyerekek miatt szeretnéd egyben tartani a családot, de ha a lebukás után is ahhoz a nőhöz mászkál akkor dobd ki a fenébe.
Ez a legjobb amit magaddal és a gyerekekkel tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!