Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Válófélben lévő 32 éves nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válófélben lévő 32 éves nő vagyok. Még az együttélésünk alatt kapcsolatba bonyólódtam egy foglalt munkatársammal. Mit gondoltok erről a viszonyról?

Figyelt kérdés
Fél éve dolgozunk együtt és mindig meg volt köztünk az a bizonyos szikra. Soha nem gondondoltam volna hogy megcsalná a párját mert mindig szeretettel beszélt róla. De elindult a lavina, kedves emailok, sms,telefonhívás és az első találka. Első alkalommal egy órán keresztül csókolóztunk. Azóta 4szer lefeküdtünk egymással és a szex csodálatos, nagyon kívánjuk egymást. Ha a közelében vagyok már áĺl neki. Ami nekem fura hogy sokat csókolózunk ami nem megszokott egy szeretői kapcsolatban. Amikor megkérdeztem miért csinálja általános választ kaptam mert férfi és nem híve a monogámiának. Nem hiteget hogy otthagyja a párját, nem mesėl róla semmit csak hetente egyszer 2-3 órára összejövünk. A munkahelyen napi szinten megy az sms váltás, ėrdeklődés kedveskedés. Nekem ez így kicsit fura mert egy szimpla szeretői kapcsolat nem ilyen. Szerintetek? Lehetsėges hogy ennyire a vágy generålja a dolgokat? És nem csak velem csalta már meg a párjåt hanem 4 prostival is az elmondása alapján. Ilyen szeretője eddig mint én nem volt még. Ő is 32 éves. Vélemények? Amit mondott hogy kedves és nagyon vonzódik hozzám.

#szerető #Megcsalås
2017. márc. 19. 08:16
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló. Kikönyökölt belőled rendesen az empátia. Igen beleszerettem egy munkatársamba akinek tudtam hogy van barátnője. Nem kezdeményeztem ő jött ő akart találkozni. Az elején nem voltam teljesen belezúgva de amikor közöltem vele hogy csak szex akkor kiakadt és azt mondta kár hogy csak azt akarom tőle. Én meg szabadjára engedtem az érzéseim irányába. Amiből következett hogy több talit több figyelmet szerettem volna. Amire nem úgy reagált ahogy gondoltam volna. Követelőzőnek, birtoklónak titulált. A férjemtől én közben elköltöztem és mondtam neki is hogy keressen mást. Nem volt köztünk kontakt hónapokig. Ő nem tette mert szeret én meg átértékeltem a helyzetet és kidobtam a szeretőmet miutám bevallottam neki hogy többet érzek, amit ő nem vett észre és nem is viszonozza. Ennyi a sztori lényege
2017. aug. 5. 08:53
 22/27 anonim ***** válasza:
85%

Empátia???? Veled kapcsolatban??? 😂

Tudom, hogy 40fok van ès lehet a te agyad már elfőtt, de nem mindenkiè, nyugi!

2017. aug. 5. 11:25
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Annyira tipikus. Pont ez az, egy kapcsolatot nem lehet 2-3-4 hónap ismeretségre alapozni. Felnőt nőként, így gondolkodni, mint te..... Ne is haragudj. De nyugi, ki fog derülni mit tettél...
2017. aug. 6. 08:44
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
32 éves NŐ??? Inkább tinilány.
2017. aug. 9. 17:38
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Gumit azért húztok 4 prosti után ugye?
2017. aug. 9. 18:09
 26/27 anonim ***** válasza:
34%
Nálam is most ez a helyzet.Csókolózunk munkahelyen eldugott helyeken,kedves,keres,de okosan csináljuk.Szerelemről nincs szó.És azt is tudom hogy nem lehet közös program,meg hasonlók,nem tud elszakadni otthonról.Nekem ez így megfelel,de nyitott szemmel járok,mivel normális kapcsolatot szeretnék idővel.Sajnos nem szabadott volna beleszeretned,persze most már mindegy.Amúgy ez tényleg csak addig izgi,amíg titokban folyik.
2017. aug. 9. 18:10
 27/27 anonim ***** válasza:

SOkan a prostikkal is smárolnak. Ne tulajdoníts neki sok jelentőséget.

" Ilyen szeretője eddig mint én nem volt még. "

Valszeg mindegyiknek ezt mondja.

2017. dec. 18. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!