Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Válófélben lévő 32 éves nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válófélben lévő 32 éves nő vagyok. Még az együttélésünk alatt kapcsolatba bonyólódtam egy foglalt munkatársammal. Mit gondoltok erről a viszonyról?

Figyelt kérdés
Fél éve dolgozunk együtt és mindig meg volt köztünk az a bizonyos szikra. Soha nem gondondoltam volna hogy megcsalná a párját mert mindig szeretettel beszélt róla. De elindult a lavina, kedves emailok, sms,telefonhívás és az első találka. Első alkalommal egy órán keresztül csókolóztunk. Azóta 4szer lefeküdtünk egymással és a szex csodálatos, nagyon kívánjuk egymást. Ha a közelében vagyok már áĺl neki. Ami nekem fura hogy sokat csókolózunk ami nem megszokott egy szeretői kapcsolatban. Amikor megkérdeztem miért csinálja általános választ kaptam mert férfi és nem híve a monogámiának. Nem hiteget hogy otthagyja a párját, nem mesėl róla semmit csak hetente egyszer 2-3 órára összejövünk. A munkahelyen napi szinten megy az sms váltás, ėrdeklődés kedveskedés. Nekem ez így kicsit fura mert egy szimpla szeretői kapcsolat nem ilyen. Szerintetek? Lehetsėges hogy ennyire a vágy generålja a dolgokat? És nem csak velem csalta már meg a párjåt hanem 4 prostival is az elmondása alapján. Ilyen szeretője eddig mint én nem volt még. Ő is 32 éves. Vélemények? Amit mondott hogy kedves és nagyon vonzódik hozzám.

#szerető #Megcsalås
2017. márc. 19. 08:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Vélemény?

Ilyeneket sem vennék be ismeretségembe..., de zsák és folt...viszont idővel jó depis leszel és ha szerencséd lesz nem kapsz némi nemi szuvenírt és barátnőtől dorgálást, "bélyeget" :D

2017. márc. 19. 10:33
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha válófélben vagy talán arra jó ez a kapcsolat,hogy átsegítsen a válás okozta lelki problémákon. Már ha van ilyen...

Sokat ne gondolj ebbe a kapcsolatba/viszonyba, mindenki így látja.

Sőt, én a helyedben messzire elkerülném.

Az a baj,hogy Te annak ellenére,hogy ez a pasi semmivel nem biztat a jövőre nézve bizakodsz, ami nagyon nem jó.

Ne éld bele magad semmibe, ha jön Neki egy 6., 7. aki az újdonság varázsával hat Rá felveszi Őket is a listájára.

Tudod mikor állnék ilyen pasival szóba...Ha szexre kell valaki keress olyat, akinek csak Te vagy, ha lelkizni akarsz, vagy új társat találni, akkor ilyen irányba indulj az ismerkedéssel. Ez a lehető legrosszabb.

sosem kerülnék ilyen megalázó helyzetbe, mert valljuk be, ez nagyon az...

2017. márc. 19. 11:18
 13/27 A kérdező kommentje:
Tudod hogy kényes és megalázó a szitu. Neki párja van nem házas egyebként. Nem is akarnám hogy elhagyja a párját mert tudom hogy szereti. Hihetetlennek is tartom hogy ez így alakult mert tényleg nem gondoltam volna róla. Kétszer hoztam fel hogy fejezzük be de kért hogy ne írnak neki ilyet. Amikor a volt férjem követett és meglåtott minket csókolozni és odaállt elénk azt hittem kész ennyi volt. De utána is ő akarta folytatni.
2017. márc. 19. 12:24
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

"mert tudom hogy szereti. Hihetetlennek is tartom hogy ez így alakult mert tényleg nem gondoltam volna róla. Kétszer hoztam fel hogy fejezzük be de kért hogy ne írnak neki ilyet." Honnan tudod hogy szereti? Ezt ő mondta neked két hancúr között? Ennyire naív nem lehetsz. Ha szereti akkor miért keres téged állandóan? Kicsit sem ellentmondásos. Bort iszik, vizet prédikál. Csak azt mondja amit hallani akarsz.

Nem akar "szakítani"? Miért dobna el egy ingyen p*ncit?

2017. márc. 19. 16:28
 15/27 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Tipikus sablonsztori...a kalandvágy, izgalom, újdonság varázsa és a szex, ez mozgatja ezt az egészet, igen simán generálhatja ezt a vágy, engem is mozgatott hasonló, ez egy élvezetes játék aminek az ember rabja lesz amíg titokban csinálhatja, ez a varázsa. Erről szól ez a viszony, nem másról, addig játszik erre amíg lehet neki ez így jó, neked is jó és megfelel ez a leírtak alapján, addig fog ez menni ,míg az egyik félnél valami nem borul: azaz addig amíg ő le nem bukik otthon és lesz csinnadratta, vagy esetleg amíg te meg nem unod hosszabb távon és szeretnéd komolyra fordítani vagy esetleg más pasival újra komoly kapcsolatot kezdeni akivel lopott időben dugáson kívül lehet más is kezdeni. Egy biztos, ha esetleg ebben reménykednél: Kb. 0 az esélye annak, hogy ő többet szeretne ennél, mint ami most megy, ez neki tökéletesen megfelel.

29F

2017. márc. 22. 18:19
 16/27 A kérdező kommentje:
A legdurvább az egészben a titkos perverz vágyai. Azt akarja hogy felcsatolható müpénisszel megdugjam.
2017. márc. 25. 15:46
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Szóval te már felrúgtad miatta a házasságod ès most remènykedsz, hogy majd ő is, mert "ilyen qrvája mèg nem volt" (haha dehogynem, csak ettől nagyobbra tâtod a szád)

Prosti??? 😀 Csókolózzatok csak, majd elkapsz valamit!

De nem èrtem mit èrtetlenkedsz, az összes pasi, aki meg akar kefèlni "kedves ès nagyon vonzódik", valahogy csak a bugyidba kell jutnia. Ha megmondja, hogy egy közeprs numera vagy, akkor nem szopsz olyan lelkesen!

2017. aug. 2. 06:37
 18/27 anonim ***** válasza:
Ez sex. Semmi több! Az elején még van a lángolás, de ez is csak az ujdonság ereje. Ha jó vele dugni, hagyd még kicsit, de jóra ne számíts. Miatta vagy váló félben?
2017. aug. 2. 06:56
 19/27 A kérdező kommentje:
Hát sajnos benne volt a pakliban hogy miatta válok el. Annyira szerelmes voltam, ő meg annyira jött és érdeklődött és írogatott. Azóta eltelt 3 hónap és egyre arrogánsabb lett. Szerettem volna több időt vele tölteni de elzavart, nem ér rá dolgozik, ki akarom sajátítani stb. 4 hónap után közölte hogy elveszi a csajt utána még egyszer lefeküdtünk. Azóta szakítottam mert egyre bunkóbb lett. Megtudta hogy szeretem őt és azt írta hogy nem vette észre. A mázlik hogy a férjem nem tud róla és visszavár bármikor. Lehet rajtam röhögni de tényleg belezúgtam ő meg kihasználta.
2017. aug. 5. 08:07
 20/27 anonim ***** válasza:
70%

De egy fèreg vagy!

Nem is èrdekel a fèrjed, mázlinak èrzed, hogy ő van akkora balek, hogy egy ekkora qrvát mèg visszafogad!

Tudod, neked most laposkúszásban kène közlekezned, ha a fèrjed mèg hazavâr! Remèlem, a fèrjed becsajozik/ott ès kivág a p,csába! Ès remèlem, a következő fszid tèged fog egy mèteres felcsatolhatóval se,,bebszni! ☺️ az hiányzik neked egy bot a p, csádból!

2017. aug. 5. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!