Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Anyám megcsalja apámat. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám megcsalja apámat. Mit tegyek? Vagy ne csináljak semmit?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy anyám egy idelye találkozgat egy emberrel és apám tuti nem tudja mert mindig akkor mennek el mikor apám dolgozik.

Épp most is elvan menve vele és nekem azt hazudta hogy a boldba megy.

Mit tegyek?

Mondjam el apámnak?

Beszéljem meg anyámmal?

2017. márc. 18. 19:49
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Igazából szerintem van hozzá közöm!

Mégis csak az én anyámat dugja egy idegen ember!

Ahoz mit szólnátok ha megmondanám hogy száljon le anyámról?

Mármint hogy megtudnám hol lakik, odamennél 4-5 haverommal oszt ha nem szál le rolla neki annyi!

És akkor apám se tudja meg, anyám se mert csak úgy eltünne, és a faszi leszálna róla.

2017. márc. 18. 20:50
 12/21 anonim ***** válasza:
70%

nem az ember tehet róla.

ha lekopik anyádról,akkor a muterod idővel keres mást.

amit esetleg mérlegelhetsz,hogy ha elmondod,akkor válás lesz és egy ilyen esetben kivel maradnál szívesebben.

a jellemtelen anyáddal,vagy a fateroddal aki állandóan dolgozik?

plusz így csak 1 fizu lenne,vagyis a jelenlegitől kevesebb lóvé lenne rád.

2017. márc. 18. 21:30
 13/21 anonim ***** válasza:
82%
Te is a család része vagy.Így van hozzá közöd.Szólj anyádnak hogy tudsz róla.Nem kell zsarolni.Semmi.Csak szólj hogy tudsz róla,ennyi.Ő meg eldönti hogy mi lesz.Ha nagyon makacs lenne meg egyebek akkor szóla a faternak..Ennyi.
2017. márc. 18. 21:41
 14/21 anonim ***** válasza:
2%
Mit sajnálod anyádtól ezt a kis negyedórás numerát? Gondolom apád nem elégíti ki,fáradt vagy más ok miatt,neki meg igénye van rá,hogy megkotorják! :D
2017. márc. 18. 22:15
 15/21 A kérdező kommentje:

Végre egy nórmális válasz!

Bizonyötékom van rá hogy mencsalja, tudom hogy nem szép dolog meg minden de szoktam kutakodni a telefonján és elég sokat beszélgetnek mesengeren.

A beszélgetéseiket lenscreenshot-oltam és el vannak mentve.

De ha így belegondolok nem merem elmondani egyikőjüknek sem mert akkor elválnak...

Azt találtam ki hogy lekoptatom a palit anyámról és kész!

Megtudom valahogyan hogy hol lakik, odamegyek a haverjaimmmal és megmondom neki ha nem szál le róla baj lessz.

Tudom hogy rosszúl hangzik meg hogy hogy jövök ahoz hogy megveressem vagy valami de akkor is a családomrol van szó!

2017. márc. 19. 01:32
 16/21 anonim ***** válasza:
8%

Nem jó ötlet, és le is beszéllek róla. Ez csak a filmekben jó. A szüleid már elváltak. Abban a pillanatban, amikor anyád elhatározta, hogy szétrakja a lábát. Amit meg is erősített, ahányszor kérte, hogy hozzá érjenek. Mondhatni, hogy be van szennyezve, ha az én feleségem lenne, undorodnék hozzá érni. De a gyerekem is megkapná a magáét, amint megtudnám, hogy elárult. A válás után, biztos hogy nem törődnék vele sem, sőt még le is tagadnám. A nők ilyenek (tisztelet a kivételnek), ezt tudjuk, de hogy már a gyerekére sem számíthat az ember, az durva lenne.

Egyáltalán nem biztos, hogy elválnak, rengeteg tartatlan "férfi" van.

Ráadásul még jobban rá akarsz b..ni? Szerinted mi fog történni, ha kap a pasi? Ebben a történetben, csak és kizárólag az anyád a hibás. A pasi csak kihasználja a lehetőséget, amit anyád tálcán nyújt neki. Neki semmi köze a családodhoz, és csak véletlen, hogy ő az, és nem bárki más. Szóval egy ilyen cirkusz után, amit tervezel, ha velem tennéd tuti, hogy minimum felfüggesztettet kapnál. Azzal az emberrel se számíts jobbra. Hidd el, nem fog megijedni tőletek. Utána meg úgyis jön más. A világ összes férfiét nem veretheted meg egy ribizli miatt... Anyád nem lesz jobb. Mindenért apádat fogja okolni, és hibáztatni, de a ribizli, az ribizli. Téged is utálni fog. De kit érdekel, egy bemocskolt ribizli véleménye? Engem nem érdekelne.

Te (ti), és apád, anyátok áldozata. Mindannyian csak veszíthettek. Ebből csak úgy jöhetsz ki a legkevésbé rosszul, ha nyugodt körülmények között (kettesben) mindent elmondasz apádnak. Ő tudni fogja, hogy mit tegyetek. Csak bízz benne!

2017. márc. 19. 02:20
 17/21 anonim ***** válasza:
92%

Én csinálnék képet róluk és elküldeném apámnak. Persze névtelenül. Így ki is derül de téged nem hibáztathat senki.

Apádnak joga van róla tudni. Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan emberekkel legyünk,akik átcsesznek minket.

2017. márc. 19. 07:52
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Idióta primitív cigányok vagytok, látszik az írásodon is...

Remélem fel leszel jelentve, ha megvereted a fickót, aki nem is biztos hogy tudja, hogy anyádnak van valakije. Te szerencsétlen...

A feminácizónak: Te Isten barma, te... Hogy jöttek ide a feminácik? Definiáld már a fogalmad! Mit jelent az, hogy femináci?

Komolyan, ez az oldal olyan mélységeket süllyedt, amit jobb elhagyni. Szánalmas.

2017. márc. 20. 06:06
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Na, remek. Idegességemben elírtam pár dolgot:

fogalmat* mélységekbe*

2017. márc. 20. 06:07
 20/21 anonim ***** válasza:
59%

"amit jobb elhagyni" Akkor tedd ezt!

Legaláb egyel kevesebben lesznek, az ilyen emberek. :-)

2017. márc. 20. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!