Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám megcsalja apámat?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősünk akit régóta ismer. A napokban egyre többet jön hozzánk. Anyám esetenként mindig vele beszélget a ház elott ha apám épen dolgozik. Rohadt mérges vagyok de nem tudom mit tegyek rossz érzésem van :/
2013. aug. 2. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg róla anyukádat! Kommunikáció mindenek előtt...
2013. aug. 2. 20:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Felek hogy nagyon lefog tolni ha tevednek
2013. aug. 2. 20:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor kicsit kutakodj, fülelj.
2013. aug. 2. 20:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló vagyok. Szerintem jobb minél előbb tisztázni.

"Figyelj, anya... van valami, ami mostanában nagyon zavar... szerinted is hasznos lehet, ha megbeszéljük a dolgokat? (igennel fog válaszolni) Erre te: jó, de akkor kérlek ne bántódj meg... csak az érzéseimről beszélek. (jól van fiam/lányom) Egy ideje figyelem, hogy azzal a bizonyos illetővel beszélgetsz, amikor apa dolgozik. És én most egy kicsit félek. Lehet, hogy hülyeség, de félek. Szeretném tisztázni, mik a szándékaid vele. Már nem ugyanolyan apuval, mint régen?"

2013. aug. 2. 20:50
 5/8 kolosszus22 ***** válasza:
Egyszerűbb ha csak simán rákérdezel, hogy miért van mostanában ilyen sokat itt ez a hapsi. Valamit úgy is kell rá mondania, aztán a reakcióból kiderül, hogy mélyebben bele kell-e mászni a dologba.
2013. aug. 2. 22:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsó válaszolóval. Megkérdezed, hogy miért van ilyen sokat itt mostanában a szomszéd, mikor apud dolgozik és a reakciót látod. Ha zavarba jön vagy lesüti a szemét, kerüli a szemkontaktust akkor tuti, hogy van valami. De reméljük, hogy nem lesz semmi baj!
2013. aug. 2. 23:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok. Az utolsóknak igaza van. Nem kell rögtön vallatni... csak rákérdezel :). Ha zavarba jön, vagy megbizonyosodsz arról, hogy van valami, akkor megbeszélhetitek.
2013. aug. 3. 11:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell olyan kesztyus kezzel banni vele.

Mi azt mondtuk szinten "csupan gyanus" esetben a faternak, hogy jojjon meg az esze, vagy az unokait nem fogja latni!

2013. dec. 18. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!