Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért folyton azokkal szeretünk egymásba akiknek van párjuk/feleségük?
Figyelj...a lelkiismeretedtől függ, hogy lesz-e valami a pasival vagy nem.
Ha nem veled kezd ki akkor majd mással.
Te tudod, hogy elég-e neked az örök másodiknak lenni.
Én a helyedben (ha úgy alakulna) nem mennék bele komolyabba vele. Ha képes a barátnője mellett csajozni, nincs rá garancia, hogy melletted nem tenné.
Érezd magad jól. Használd ki a pasast.
Amúgy szerintem teljesen véletlen, hogy olyanba szeretsz bele, aki foglalt.
Szerintem is véletlen, hogy ilyenekbe futsz bele, 18-25 éves korom között én is mindig így voltam vele, kivétel nélkül. :D Még csak nem is kollegák között, tök változatosan ismerkedtem (baráti körtől kezdve egyetemen/melóhelyen át át közös hobbig), de valahogy mindig a foglalt pasikat fogtam ki, szóval ez idő alatt összesen egy normális kapcsolatom volt... képzelheted. :)
Én végül az egyik ilyen mellett állapodtam meg egyébként (nem elszerettem, hanem miután lezártam, hogy bocs, így nekem nem, egy fél évre rá újra összesodort minket az élet - akkor már egyedülállóként), szóval nem mondom, hogy esélytelen a normális kapcsolat, ha tényleg ennyire bejön a srác, de nagyon kemény határokat kell szabnod, hogy ne szorulj bele a második szerepkörébe.
Viszont - és ezt most ne vedd bántásnak - ha két év alatt négyen udvaroltak körbe, az nem olyan hosszú idő egy-egy pasira lebontva, szóval azért annyira nem vihették túlzásba a romantikázást meg a hazudozást. Nem lehet esetleg, hogy van valami rosszakaród a cégnél, akár valamelyik hoppon maradt úriember személyében, aki elterjesztette, hogy könnyen kapható vagy? Másképp nem tudom elképzelni, hogy valahogy mindig mindegyik pont téged akar elcsábítani - még akkor sem, ha egyébként jó nő vagy, mert ezt persze nem zártam ki. :)
Szóval vigyázz, nehogy valami rosszindulat legyen a háttérben, ettől függetlenül ha tényleg ennyire tökéletes az új srác, akkor ne zárkózz el, csak ne legyél szerető.
Én azt a kérdést tenném fel magamnak első sorban, hogy meg tudnék e bízni valakiben, aki így viselkedik. Valószínűleg nem, mert mindig ott motoszkálna a fejemben, hogy velem is biztos megteszi. A következő logikus kérdés, hogy akkor van e értelme belemászni egy ilyen zűrös dologba?
Mind a mellet persze, amit előttem itt leírtak, hogy akarsz e második lenni? Mi lesz, amikor kiderül a kollégák körében(mert kiderül), hogy foglalt pasi szeretője vagy? stb.
Egyébként elég nehéz nem foglalt de szimpi férfit találni, és egyre nehezebb a kor előrehaladtával. Én 30 vagyok, és minden épkézláb férfi a környezetemben vagy rég foglalt, vagy már gyerek is van. Én most örülök mint majom a farkának, mert jött egy új kolléga, nagyon bejön, és kiderült hogy facér. Nem is emlékszem mikor volt ilyen legutóbb.
Ha neked megfelel, hogy hol a párjával, hol veled fekszik le, akkor nincs több kérdés.
Azzal viszont légy tisztában, hogy nem olyan rossz az otthoni élet ám...Ez egy nagyon jó duma, hogy a kiszemelt nőt megtudják fektetni.
Tedd csak szét a lábad bátran.
Arra még nem gondoltál,hogy mondod az illetőnek,hogy szakítson ?-és akkor nincs senkinek semmi hibája....
Van egy nagyon kedves ismerősöm akivel nemrég beszélgettünk erről. Én azt mondtam neki, hogy nagyon elítélem azokat a Nőket akik családos pasival flörtölnek, legszívesebben helyet cseréltetnék velük a feleséggel, hogy átérezze mit húz a másik fél miközben a férje éppen megcsalni készül. Ne értsetek félre, nem tolom át a felelősséget a férjről, de egy megcsaláshoz mindig 2 ember kell. Szóval úgy vélem, hogy egy gyerekes pasi TABU, de ha nincs házasság, nincs gyerek, akkor csak gyomor és gerinc kérdése mit vállal be a harmadik fél.
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!