Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalást vagy hosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalást vagy hosszabb viszonyt (szeretőt) meglehet bocsátani? Kinek sikerült?

Figyelt kérdés
A további életetek hogyan alakult?
2017. febr. 19. 12:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer volt ilyen, mikor még fiatal és naiv voltam. Benyaltam, hogy nem jelent semmit, egyszeri botlás, soha többet, és csak én kellek.

Aztán nem telt el pár hónap, és újra lebukott. De addig se volt minden tökéletes, nekem mégse jutott eszembe félrelépni. Az a marha voltam, aki vért izzadva dolgozik, hogy újra boldog legyen velem, és ne legyen oka félrelépni.

Nem kellett hozzá ok, csak alkalom.

Legközelebb ilyen hibát nem követtem el. Megcsalás után azonnal szakítottam. Azóta se bántam meg, megspóroltam magamnak több hónapnyi szenvedést. Továbbléptem, boldog vagyok.

2017. febr. 19. 14:48
 12/17 veinig ***** válasza:
100%
Nálunk megtörtént, és sokkal jobb lett utána a házasságunk. A miért a nem mindegy. A csaló nagyon rosszul érezte magát a házasságban. Évekig próbált rajta javítani, hat milliószor elmondta mi nem jó, a másikat kicsit sem érdekelte, nem akart változtatni semmin. Aztán a csaló szerelmes lett. Otthon elmondta. Azt is, hogy mi vezetett idáig, és hányszor szólt a másiknak a gondokról. S a megcsalt akkor jött rá, hogy mennyire elrontotta. Meg tudtak egymásnak bocsátani, és mindent elölről újra kezdeni. A mai napig együtt vannak békességben, szeretetben, több mint 10 éve. És ez nam egy mese. Kitartás kerdező. A kérdés az, hogy miért tette, amit tett!
2017. febr. 21. 18:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Na végre egy válaszoló, aki két lábbal a földön áll...
2017. febr. 21. 19:27
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én most fogom megtenni.Hónapokig egyedülálló anya voltam két gyerekkel,és simán ment,de vannak még érzéseim,a férjemnek is,és nem fogom szétbombázni a családot egyetlen botlás miatt.A férjem remélhetőleg tanult belőle,hiszen elsősorban neki voltak nehezek az elmúlt hónapok.Ha meg nem,akkor elválunk.
2017. febr. 22. 06:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen sikerült, és ennek már 7 éve....megbánta...bizonyított.Mindketten változtattunk dolgokon.

De nem volt könnyű,és a volt szerető se könnyítette meg a helyzetünket, ott kavart ,ahol tudott...:(

2017. febr. 26. 19:23
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

4.es.

En a 7.evnel tartok valas nelkul.

De tobbet nem irok,mert szetszednek es lepontoznak.

2017. márc. 26. 14:11
 17/17 anonim ***** válasza:
10 Hát igen, az ilyen embernek könnyű csalni. A szrt is kimagyarázza a wc-ből.
2023. aug. 30. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!