Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalást vagy hosszabb viszonyt (szeretőt) meglehet bocsátani? Kinek sikerült?
Egyszer volt ilyen, mikor még fiatal és naiv voltam. Benyaltam, hogy nem jelent semmit, egyszeri botlás, soha többet, és csak én kellek.
Aztán nem telt el pár hónap, és újra lebukott. De addig se volt minden tökéletes, nekem mégse jutott eszembe félrelépni. Az a marha voltam, aki vért izzadva dolgozik, hogy újra boldog legyen velem, és ne legyen oka félrelépni.
Nem kellett hozzá ok, csak alkalom.
Legközelebb ilyen hibát nem követtem el. Megcsalás után azonnal szakítottam. Azóta se bántam meg, megspóroltam magamnak több hónapnyi szenvedést. Továbbléptem, boldog vagyok.
Igen sikerült, és ennek már 7 éve....megbánta...bizonyított.Mindketten változtattunk dolgokon.
De nem volt könnyű,és a volt szerető se könnyítette meg a helyzetünket, ott kavart ,ahol tudott...:(
4.es.
En a 7.evnel tartok valas nelkul.
De tobbet nem irok,mert szetszednek es lepontoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!