Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Azt érzem hogy hűtlen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt érzem hogy hűtlen a párom! Ezek a jelek?

Figyelt kérdés

14 hetes kismama vagyok, előtte nagyon jó volt, de szinte legtöbbször én másztam rá, ahogy kiderült jön a baba a szexet nem erőltettük, kb orális 4-5 alkalommal volt ezidáig.

Hihetetlen hogy azt is nekem kellett mondanom ő egyszer sem hozta fel, pedig nem igy ismerem.

Gyanús hogy úgy volt tegnap bemegy dolgozni,7órára reggel indulása előtt rákérdeztem hogy a céges kocsival beáll-e az udvarra, azt mondta nem, majd reggel 6kor elindult, 7 óra után 10 perccel meg itthon volt, elvileg lemondták a melót!

Fekete alsó nadrág volt rajta amit előző este vett fel és fehér foltok voltak rajta... számomra fura ez is, tegnap este viszont rámásztam és szeretkeztünk, ma ismét szeretkeztünk picit majd orálisan akartam a befejezést és egyszer csak kikapta a kezemből és közölte ő elélvezett de semmi nyoma nem volt, de hát ő igen magyarázta majd ideges lett és rám kiabált.

Már nem tudom hogy én vagyok a paranoiás vagy ezek a dolgok tényleg nektek is furák-e?!

2017. febr. 12. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem picit gyanus. A feher foltok mondjuk csak ugy kerulhettek oda ha vki mas oralisan kielegitette mondjuk egy olyan helyen ahol nem tudta levenni nornalisan a nadragjat pl kocsiban esetleg. Az h kikapta lehet vki masnak tartogatta az elelvezest. Foleg ha kiabalt is emiatt ez is furi. Nyomozz meg utana hatha lesz meg jel.
2017. febr. 12. 21:47
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Ugy kiabaljon egy kismamaval elottem barki hbazt szajon verem. Barki legyen. Bocs de ezt muszaj volt
2017. febr. 12. 21:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Aztán megszülöd, és nem is látod többet a manust :D

Sok ilyen van. Elöbb kellett volna körbe nézni, mielött megköt a cement

2017. febr. 12. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
Lehet, h siman kiverte es a gyatyajara folyt. A tobbi dolognak is ezer oka lehet. A szexet meg sok pasi nem kivanja a terhes felesegevel. Sajnos ettol meg nem kizart, h igazad van, csak leirtam, hogy elkepzelheto sok mas indok is.
2017. febr. 12. 22:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem gyanús jel. Ha az ondó megszárad, akkor már nem fehér a nyoma a szöveten. Próbáld csak ki!

Egy fura dolog van "ideges lett". Miért lett ideges? Lehet csak ideges volt, hogy elmaradt a meló. Sokan nem szeretünk terhes nővel szexelni, (én féltettem a babát).

Akár melyik is, szerintem nem tudott elélvezni, és tudta, hogy nem is fog sikerülni neki. Ezért is kiakadhatott az orálra.

Tehát egy sem "fura". Mindamellett azt mondom, hogy ha úgy érzed, hogy megcsal, akkor az azért van, mert megcsal, vagy hajlamos rá.

2017. febr. 13. 00:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy a munkatàrsaival egyeztetett hogy legközelebb mikor pótoljâk !De sztem azért járj nyitott szemmel !
2017. febr. 13. 23:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Utànanéztem hàt olcsó mosoportol is lehet fehérfoltos a fekete nadràg mert nem oldódik fel rendesen a szövetben a mosopor!
2017. febr. 13. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!