Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt érzem hogy hűtlen a párom! Ezek a jelek?
14 hetes kismama vagyok, előtte nagyon jó volt, de szinte legtöbbször én másztam rá, ahogy kiderült jön a baba a szexet nem erőltettük, kb orális 4-5 alkalommal volt ezidáig.
Hihetetlen hogy azt is nekem kellett mondanom ő egyszer sem hozta fel, pedig nem igy ismerem.
Gyanús hogy úgy volt tegnap bemegy dolgozni,7órára reggel indulása előtt rákérdeztem hogy a céges kocsival beáll-e az udvarra, azt mondta nem, majd reggel 6kor elindult, 7 óra után 10 perccel meg itthon volt, elvileg lemondták a melót!
Fekete alsó nadrág volt rajta amit előző este vett fel és fehér foltok voltak rajta... számomra fura ez is, tegnap este viszont rámásztam és szeretkeztünk, ma ismét szeretkeztünk picit majd orálisan akartam a befejezést és egyszer csak kikapta a kezemből és közölte ő elélvezett de semmi nyoma nem volt, de hát ő igen magyarázta majd ideges lett és rám kiabált.
Már nem tudom hogy én vagyok a paranoiás vagy ezek a dolgok tényleg nektek is furák-e?!
Aztán megszülöd, és nem is látod többet a manust :D
Sok ilyen van. Elöbb kellett volna körbe nézni, mielött megköt a cement
Egyik sem gyanús jel. Ha az ondó megszárad, akkor már nem fehér a nyoma a szöveten. Próbáld csak ki!
Egy fura dolog van "ideges lett". Miért lett ideges? Lehet csak ideges volt, hogy elmaradt a meló. Sokan nem szeretünk terhes nővel szexelni, (én féltettem a babát).
Akár melyik is, szerintem nem tudott elélvezni, és tudta, hogy nem is fog sikerülni neki. Ezért is kiakadhatott az orálra.
Tehát egy sem "fura". Mindamellett azt mondom, hogy ha úgy érzed, hogy megcsal, akkor az azért van, mert megcsal, vagy hajlamos rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!