Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mással is lefekszek a páromon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is lefekszek a páromon kívül, de nem bírom lelkileg. Ti mit tennétek? 20/L

Figyelt kérdés

A párommal két éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást. Az első egy év tökéletes volt, aztán elkezdtem egyre jobban másfelé kacsintgatni részben földrajzi okok miatt és, hogy keveset tudtam a barátommal lenni. Egyszer aztán hibáztam egy nagyon és megcsaltam a barátomat. Elmondtam neki, ő összetört majd szakítottunk. Másfél hónapra rá újra randizni kezdtünk és újra összejöttünk, Ő megbocsájtott nekem. Sokat beszélgettünk és végül arra jutottunk, hogy próbáljuk meg a nyitott kapcsolatot, én (és ő sem) ugyanis el nem tudom képzelni, hogy mással legyek, másvalaki legyen a társam mint a barátom. Viszont szexuálisan mást is kívánok és nem vagyok készen rá, hogy monogám legyek mert nem bírnám ezt már "bebizonyítottam".

Abban maradtunk, hogy én csinálhatom mással évente párszor ha nagyon akarom de ő nem akar tudni róla semmit, és csak egyszeri alkalom lehet nem lehet szeretőm. Én mondtam neki, hogy ő is csinálhatja mással "cserébe" de tudom, hogy nem fogja... Én már éltem ezzel a lehetőségemmel párszor és nagyon lelkiismeret furdalásom van mert, bár a párom "megengedi" mégis annyira rosszul érzem magam ilyenkor, jó időre elmegy a kedvem az egésztől de nem tehetek róla, idővel újra fellángol. Ha találkozok vele mindig rájövök mennyire szeretem és nem tudnék mással élni, és folyton rossz kedvem van amiért ekkora k*va vagyok és ezt teszem vele, Ő jobbat érdemel nálam. Higgyétek el én tényleg szeretem őt, a szex és a szerelem teljesen külön válik nálam, akikkel lefeküdtem azok iránt sosem éreztem semmit, de nem bírnám azt sem elképzelni, hogy nem fekszem le soha többé életem végéig mással mint a barátom. Nagyon szeretem, de fiatal vagyok még. Mit lépjek ebben a helyzetben? Nem akarom elhagyni, nélküle nem lenne értelme az életemnek, de ezt sem tudom csinálni mert tönkretesz. Hiába beszéltük meg, mégis olyan rossz érzés. Amikor szakítás után összejöttünk én szünetet akartam, ő nem ment bele mert nem bírná nélkülem, az igazság az ,hogy én se nélküle. Így tehát ez egy megoldhatatlan helyzet nekem, fogalmam sincs mit csináljak, sehogy sem lesz jó.

2017. febr. 3. 20:38
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
81%
És az ilyeneknek van pasijuk!!
2017. febr. 3. 21:20
 12/45 anonim ***** válasza:
Elásnám magam.
2017. febr. 3. 21:22
 13/45 Krukutyán Levente ***** válasza:
100%

Nem fogok ítélkezni és azt se mondom meg milyen a szerelem mint itt egyesek. Nem vagyunk egyformák, sokan nem értik.

De a helyedbe feltennék magamnak néhány kérdést :

Tényleg fontosabb néha beleülnöm pár random falloszba, mintsem annak az öröme akivel "el nem tudom képzelni, hogy mással legyek, másvalaki legyen a társam mint" ő? Lelkileg kikészít, hogy bántom őt, de mégis folytatom? Ennyire fontos nekem az a pár lőcs és ennyire érdektelen a barátom számomra? Ennyire kompromisszum képtelen vagyok?

Ha fontosabb a lőcs vadászat, akkor semmi gond, de ne kínozd a barátod és hagyd el. Ha nem fontosabb, akkor meg mondj le róla annak az embernek a kedvéért, akit elvileg szeretsz.

2017. febr. 3. 21:29
 14/45 anonim ***** válasza:
74%

Te nem szégyelled magad hü.lye pi.csa...bezzeg ha ő tette volna ezt akkor el küldted volna a fas.zba és ő lenne a roh.adék..sz@rul vagy? Meg érdemled! Lődd fejbe magad ri.banc... Az értelmi szinted nulla..IQ sincs túl sok (talán nincs is) itt rinyálsz nemhogy elgondolkodnál azon hogy vajon miért van ez?

Ku.rva vagy? Igen!

IQ szint? Nulla!

Szereted e a barátodat? Ku.rvára nem ha képes voltál ilyet tenni vele.

Abba bírnád hagyni? Igen ha lenne akarat erőd és egy kis szeretet a pasid felé, de nincs.

Te ne nevezd magadat nőnek...

Húzz el az életéből amég nem késő..had találjon egy igazi nőt! Csak gratulálni tudok neked! 25/L

2017. febr. 3. 21:52
 15/45 anonim ***** válasza:
87%

Nőként mondom egy szégyen vagy. Hagyd ott szerencsétlent srácot el sem tudod képzelni milyen fájdalmakat él át te meg még tovább akarod folytatni ... :'D

Soha eszembe nem jutott, hogy megcsaljam a páromat mert épp nem tudunk szexelni.

Te nem szereted ezt a fiút csak örülsz, hogy van egy szegény fsz aki melletted marad mert mások nem igazán tűrnék el. Gondolom jókis biztos pont neked.

Ásd el magad.

20L

2017. febr. 3. 21:53
 16/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyedüli eset vagy,ebben biztos lehetsz. Ezt te is látod,hogy nem folytathatod ezt így tovább. A kettő közül kell választanod,nem ülhetsz egyszerre 2 széken.

Tudod te hogy megalázod a barátodat ezzel?

De ő a bura hogy hagyja.

Szerintem szakítsatok. Nehéz,de valahogy biztos kibírjátok. Te bulizzad ki magad,minden nap akár mással ha összefekszel,hamar rá kell hogy ébredj a valóságra.

Mondtad,hogy a szex terén vannak igényeid. Minden rendben a párod ès közted e téren?

Írhatsz privátban is ha szeretnél

2017. febr. 3. 22:31
 17/45 anonim ***** válasza:
60%

Azért olvasni pár szánalmas hozzászólást is itt eleget...

Megjegyzem ez nyilván főként azért van, mert indulatot kelt az emberekben, érzékeny témáról van szó, aminek senki nem akar a másik oldalán lenni..

Inkább jön a felindulás.

Akkor én meg hozzátenném, hogy a te helyzetedben sem akarnék lenni. Mert (bár nyilván nem egy azon értékkel), de neked sem jó.

Sajnos egyébként a másik helyzet meg az, hogy az ember végső soron végtelenül egyszerű lény, sok múlik a hormonokon... Nem is hinnék el sokan, mennyi minden múlik egy ember beállítottságán.

És itt most írogathatnak olyanok, akiknek ez a természetes és tökéletesen kielégítő, és nyilván ez is a jó, igen, mindenki szeretne ideálisan monogám, boldog kapcsolatot, de nem fogják megérteni, hogy van másféle típus is.

ÉS igen neki sem jó, mert ez lett tanítva és mondva, ezt is szeretné, de közben láthatóan nem boldog benne.

És hosszútávon meg ezek szerint saját magad megerőszakolása egy monogám kapcsolat.

(Vagy egyszerűen nincs annyi szenvedély a kapcsolatodban, és/vagy a szexből hiányzik valami.)

Itt vagy a saját igényeidnek felelsz meg, vagy másokénak. Sajnos a jelenlegi felállásban sérül az egyikőtök mindenképp. -Bár itt hozzáteszem szabad utat/engedélyt kaptál a nyílt kapcsolatra, a beléd nevelt norma miatt érzed magad szarul. Mert valljuk be, nem ez az ideális, nem ezt nevelték belénk.

- A szerelemről meg készült kisfilm is, ahol idős embereket kérdeztek a szerelemről, akik már nagyon sok éve éltek együtt. Megható, az egyik történet pedig engem is szíven ütött: a tiédhez hasonló történet, csak egy öreg bocsi mesélte. Ha rákeresel biztos megtalálod.

A magyar költők/írók között is volt példa ilyen jellegű kapcsolatokra, talán Karinthy szerelmi élete volt megcsalásos, hogy csak egyet említsek.

Nem véletlenül írtam ennyit, mert ezek az érzések, más iránti vonzalom sajnos az évek alatt bennem is megvannak más iránt, de tettlegességig még 0. szinten voltam eddig mindig, és tudom, hogy hányingerem lenne ha tennék is ilyet. nem tudom mi a jó, meg hogy most ez a kapcsolat hibája: csak a ragaszkodás, szeretet, de nem a tüzes szerelem/szenvedély mivolta, vagy egyszerűen ilyen féle ember is van? Az okosok itt is azt írják, hogy nem kéne ilyet éreznem a kapcsolatban, tehát én sem vagyok "normális", vagy "szerelmes", ha más iránt is érzek vonzalmat.. Azt mondják ilyen nincs. (Na persze)

Freud is megmondta, hogy nem lesz az ember soha boldog, mert a saját vágyait kell elfojtania így-is úgy is, ami boldogtalansághoz vezet.

Vágysz a szexre, mással is olykor, de közben meg egy ideális kapcsolatra is, ahol nem vágysz másra..

De szerintem ilyen nincs. Hosszú távon biztos lesz, hogy máshoz is vonzódsz majd.

Megjegyzem persze hogy van, vannak ilyen emberek, és szeretnék én is ilyen lenni, és ideális kapcsolatot, ahol nincs vonzalom/érzelmek más iránt is közben.. ( számomra meg ez a hihetetlen, és itt nem a " már 2-3 éve együtt vagyunk kapcsolatok érdekelnek, én 5 éve vagyok kapcsolatban). Sajnos nálam is van ilyen, amit a ragaszkodásom miatt sokáig elfojtottam magam előtt is, illetve tagadtam. De ez csak magamban, gondoltai szinten van meg, tenni nem tettem semmit, utálnám. Egyszerűen többféle ember van, ki-ki mit érez, mit lép meg, ésatöbbi.

Az ideálisra meg mindenki törekszik, még az elcseszettebb része is. Persze hangsúlyozom, hogy én ezt magam elől is elrejtem inkább, pláne nem beszélek erről másnak, mert én is szégyellem, de attól van. A tetteimen azonban tudom kontrollálni, legalább azokat, ha már a vonzalamt nem.

25N

2017. febr. 3. 22:44
 18/45 anonim ***** válasza:
Jobb elfoglaltságot nem tsláltál????
2017. febr. 3. 23:07
 19/45 anonim ***** válasza:
50%

Sztem kamu.

Ilyen nő nincs.

2017. febr. 3. 23:10
 20/45 anonim ***** válasza:
100%
Az egészböl csak azt nem értem, hogy " Nagyon szeretem, de fiatal vagyok még." hogy került ide? Szerinted pl. 16 alatt minden csajnak kijár hetente egy uj fa-z?
2017. febr. 3. 23:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!