Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után van második esély? Lehetséges, hogy újra stabil legyen a kapcsolat?
Kedves Kérdező!
Le kell venni a rózsaszín napszemüveget. A csaj almás és mindig az is lesz, talán a lelked mélyén te is tudod. Egy életed van, ha elpazarolod a legjobb aktív éveidet, nem érsz el semmit. Ha vele akarsz maradni, ne itt várj az őrültséged alól felmentést, bem fog adni senki. Ahol annyira billegett a kapcsolat, hogy megcsalt téged a párod, mit gondolsz a jövőben mitől nem fogja újra megtenni?
Ha már most labilis lelkileg, mi lesz majd később? Az élet dobhat elétek még jónéhány nehézséget.
Reménykedsz, hogy a jövőben is tudod magad áltatni vele kapcsolatban. Megjavul, megváltozik. Kár a gőzért és érted is.
Nézd, kérdező, a probléma eldöntésének van egy nagyon egyszerű módja. Próbálj meg az eszedre hallgatni. Ha tudsz, akkor tedd, amit az diktál. Ha nem tudsz, menj a szíved után. Egyebet úgysem tehetsz. Igaz?
Ezen az oldalon csupa fiatal jellemóriás ad tanácsot, akik szerint a megcsalás halálos bűn. Én ezt másképp látom. Ha engem megcsalna a partnerem (jelzem, fiatal koromban velem is megtörtént egyszer) a megcsalás jelzés lenne nekem, hogy valamilyen szinten kevés vagyok a partneremnek. Vagy nem tudom elvarázsolni, a mennyekbe repíteni, vagy nem tudok neki olyan lelki biztonságot nyújtani, ahol teljes értékű nőnek érzi magát. A te esetedben valószínűleg arról lehet szó, hogy nem vagy képes a kellő mértékben erősíteni az önbizalmát. Nem könnyű, tudom. Ha túl sok támaszt nyújtasz, azzal ugyanúgy rontasz a helyzeten, mintha túl keveset adnál. Ezt neked kell kitapasztalni, ha úgy döntesz, hogy Ctrl+Z-t nyomsz.
Nem lesz könnyű életed, ezt előre jelzem. Mindenesetre drukkolok neked, nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!