Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után van második esély? Lehetséges, hogy újra stabil legyen a kapcsolat?
Azt tudom, hogy ha másodszorra is megcsalna, akkor ott egyből dobnám ki. Ezt biztosra tudom. Hisz akkor én is nyugodt lennék, hogy adtam magunknak egy esélyt, megpróbáltuk, de nem ment, tényleg kár erőltetni. Így viszont attól félek, hogy ha nem adok esélyt, hogy bizonyítson, akkor 3-4 hónap múlva az a gondolat fog megőrjíteni, hogy most mi van vele, lehet, ha akkor anno megpróbáljuk, még most is együtt lennénk és jó lenne minden?
Ugyanakkor azt is tudom, és ezt meg is mondtam neki, hogy én ilyen kapcsolatban nem szeretnék lenni, ahol ennyire érzelmileg labilis a másik fél. Ő ezen változtatni akar, csak kérdés, hogy tud-e. Kár, hogy nem látok a jövőbe. Tényleg csak attól rettegek, hogy sok idő kellene ennek, míg rendbe jön, és nem tudom, hogy kibírnám-e.
Nagyon egyszerű. Fel akarod őt menteni, a rossz családi körülmények, anyukája stb. Tudod mást is elnyomtak a szülei még sem csalt meg senkit. Ez nem mentség. Te nagyon ragaszkodsz az illúzióhoz ami vele kapcsolatos bár, de csak a te fejedben él. Ő nem olyan, amilyennek te szeretnéd látni, és én pontosan értem hogy ezt a szép képet csak úgy eldobni nagyon nehéz hiszen ez adott a minden napjaidban erőt, ezért volt érdemes felkelni, és most minden elveszett.
Rövidtávon: bár nagyon nehéz, de szakítasz vele és keresel egy normális neked való nőt vagy
Hosszútávon változó érzelmekkel teli kapcsolat ami számodra nem sok jóval fog kecsegtetni, csak nagyobb zűrök lesznek ezzel a lánnyal és bánni fogod, hogy ennyi időt pazaroltál rá.
Ne érezd feladatodnak sem a megmentését sem a feltákolását a csajnak.
Jellem gyenge ember mellett csak kínlódni fogsz, hidd el.
Ha annyira rossz körülmények között él, akkor a barátját még jobban meg kellene becsülnie, hisz elvileg ő az egyetlen stabil pont az életében, nem?
A csaj a sajnálatra apellál a rossz körülményekre, de ez önmagában nem lehet magyarázat a megcsalásra. Nagyon sajnálatos, hogy így él de nem te tehetsz róla. Ha felelősséget érzel miatta akkor szépen segítesz neki keresni egy pszichológust és szép lassan lelépsz. Szakítasz vele magad miatt, mert tiszteled annyira magad, hogy nem engeded, hogy magával húzzon. Ezt hívják egészséges önvédelemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!