Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hazudtam a barátomnak, hogy elmegyek a barátnőmhöz, de nem léptem ki face-ről és látom, hogy folyton aktív. Megcsal? Kivel beszélgethet megállás nélkül? Tuti nem úgy maradt neki.
Figyelt kérdés
2017. jan. 27. 20:42
41/51 A kérdező kommentje:
És?
2017. febr. 2. 11:26
42/51 anonim válasza:
Csak egy kérdésem lenne, kérdező - neked tényleg jó így élni? Folyamatos rettegésben, állandó ellenőrizgetéssel.. Nem borzasztóan kiábrándító? Csak azért kérdezem, mert elképzelni sem tudom, hogy ez így valakinek kielégítő életminőséget adjon.
43/51 A kérdező kommentje:
De igen. Borzalmasan kimerítő, nem kielégítő, de nem tudok mit csinálni.
2017. febr. 2. 11:52
44/51 anonim válasza:
De. Fogod magad es elmesz pszichologushoz aki rendet tesz egy kicsit a fejedben.
45/51 anonim válasza:
"de nem tudok mit csinálni"
Ez egyáltalán nem igaz. Önbizalomfejlesztés, önismeretfejlesztés, önuralomgyakorlás. Ha egyedül nem megy, akkor tényleg célszerű egy terapeutát megkeresni.
De ebből az ördögi körből is ki lehet szállni, ha az ember hajlandó tenni érte.
46/51 A kérdező kommentje:
Én hajlandó lennék, csak nem tudom, hol kezdjem. Pszichológus... lehet, hogy segítség lenne, de attól tartok, gyógyszereket ír fel nekem. Azt pedig nem fogom beszedni - bármilyen ártalmatlannak kiáltják ki sokan.
2017. febr. 2. 14:48
47/51 anonim válasza:
Pszichologus nem ir fel gyogyszert, az a pszichiater.
Nem kell gyogyszerekben gondolkodni, elmesz egy pszichologushoz, beszelgettek es terapia soran kiderul hogy mi a baj es mi a megoldas.
48/51 anonim válasza:
Ahogy az előző is írja, a pszichológus nem orvos, nem írhat fel gyógyszert akkor sem, ha akarna, ez a pszichiáter lenne, amire szvsz nincs szükséged.
A pszichológus csak beszélget veled, szóval ne aggódj ezen.
49/51 A kérdező kommentje:
Aha! Nem igazán értek ehhez. Szerintem megfogadom a tanácsotokat, ugyanis tényleg elharapódzott ez a téma...
2017. febr. 2. 15:37
50/51 anonim válasza:
A saját érdekedben is muszáj ezzel kezdened valamit, mielőtt teljesen felemészt. Arról nem is beszélve, hogy ezt nem tudod örökre titkolni sem és az összes kapcsolatod tönkreteheti ez, mert egészséges ember nem tűri el ezt a fajta bizalmatlanságot, akármennyire szerelmes. Kitartást kívánok, a saját démonjainkkal a legnehezebb szembenézni, ezért erre szükséged lesz, viszont hidd el, ezerszeresen megtérül majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!