Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A babám reggeltől estig,...

A babám reggeltől estig, szinte megállás nélkül rúgkapál. Ugye nem azért ilyen aktív, mert rosszul érzi magát odabent?

Figyelt kérdés
Kb. 19. héten éreztem először, azóta ilyen mozgékony. Én nagyon örülök neki, csak eszembejutott, nehogy rosszul érezze magát! 32 hetes vagyok.
2008. szept. 22. 08:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nem hinném, hogy rosszul érzi magát.Az én kisfiam is nagyon sokat mocorgott.Hát, mit mondjak, most 16 hós de olyan eleven, egész nap lót -fut.Szerintem ne aggódj, ha minden rendbe van körülötte.
2008. szept. 22. 08:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szió! Én hiszek abban, hogy a magzati mozgékonyság előrejelzés a kinti életben való elevenségre! Én kisfiam a pocakomban 16 hetes kora óta meg sem állt szinte! Talán fél óra sem telt úgy, hogy ne éreztem volna, hogy ficereg. Mikor megszületett, 20 perceket aludt, nem úgy mint más babák,akik2-3 órát vagy még többet végigaludtak. Most 4 éves. alvásigénye olyan,mint a felnőtteké,1,5 éves kora óta nem alszik délben, örökmozgó! Most várom Kistesót, ő más. Most van olyan, hogy 1 órát is alszik Pocilakóm. Sokkal nyugisabb. Remélem így is marad:-)) Örülj neki, hogy kis eleven, édi baba lesz biztos!!!Kisfiú???25 hetes kismami
2008. szept. 22. 09:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, kisfiú!
2008. szept. 22. 09:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is nagyon aktív a babám (kiscsaj), s én is aggódtam emiatt, hogy hátha nem érzi jól magát. De aztán sok helyen olvastam olyat, hogy a sok mozgás a baba jóllétének bizonyítéka. Akkor megnyugodtam. Olyan jó érezni a kis testrészeit! 35 hetes kismama
2008. szept. 22. 09:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Az én babóm is nagyon aktív:)Szinte nincs olyan,hogy nem érzem,hogy mocorogna:)De ez kiscsaj:)

Mostanába már máshogy ficereg,inkább feszíti magát,tolja ide oda:)Minden jót

34hetes kismama

2008. szept. 22. 10:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi a 29. hétben vagyunk és 90% hogy kukaca van. Ugyan ebben a cipőben járok. Szinte már az számít csodának ha megáll egy picit:)

Mondtam is a páromnak, ha csak fele ennyire lesz elven kint is, akkor meg leszünk áldva. Igaz Ő is és én is eleven gyerekek voltunk. Én örülök neki, mert valószínűleg azt jelenti, hogy nagyon életrevaló lesz:)

Boldog babavárást:)

2008. szept. 22. 10:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Szió!

Épp én is ezen gondolkodtam, és mondtam a kolléganőmnek: mindenki azt mondta és azt olvastam sok helyen, hogy a 30-31. héttől kevesebbet mozognak. A fene megette! Mondjuk én ált. mindenben máshogy vagyok, mint az átlag. A pici csajszi is nagyon eleve, ahogy az elöttem való is írja, az a csoda ha kicsit megáll, és én is mondtam már a páromnak, ha csak fele ilyen lesz amikor kibújuk, felköthetjük. Nagyon életrevalóak szerintem is. Hihetetlen, milyen erő van bennük,nem csajok? Szóval szerintem ne aggódj, már én sem teszem!

31 hetes kismami

2008. szept. 22. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!