Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Azt hazudtam a barátomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hazudtam a barátomnak, hogy elmegyek a barátnőmhöz, de nem léptem ki face-ről és látom, hogy folyton aktív. Megcsal? Kivel beszélgethet megállás nélkül? Tuti nem úgy maradt neki.

Figyelt kérdés
2017. jan. 27. 20:42
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem mondja jól, ugyanis senkinél nincs így, akivel beszélgetek, illetve nálam sem igaz. Látok olyan ismerősöket, akik éjjel-nappal online állapotúak, szóval nem mondom, hogy nincs ilyen, de nem mindenkinél. Mihelyst kilépek facebookról gépen, vagy csak becsukom az alkalmazást, messengert telefonon, már nem mutat elérhetőnek. És ez igaz a barátomra is. Úgyhogy ne okoskodjatok, mert én lehet, hogy beteges vagytok, de ti buták.
2017. jan. 28. 08:35
 32/51 kolosszus22 ***** válasza:
100%

És ki nem szarja le, de komolyan? Lehet fent van és? Szerinted innen ki mondja meg neked, hogy kivel beszél és mit csinál? Vedd már észre magad kérdező. A te paranoiád és önértékelési zavarod, hogy azt gondolod ebből, hogy csak más nővel beszélhet és biztos megcsal...

Ha fent van, hát fent van, szíve joga...100 oka lehetett még fent lenni. Be kéne tiltani az egész facebookot komolyan, mert a sok selejt aki már ezen nőtt fel és függő, már ettől elvonatkoztatva nem tudja élni az életét.

2017. jan. 28. 08:55
 33/51 anonim ***** válasza:
100%
És ilyenkor belegondolok milyen jo hogy en nem vagyok ilyen bôszme.
2017. jan. 28. 13:28
 34/51 anonim ***** válasza:
100%
Ez a FELNŐTT rovat, nem a hisztis dedó!
2017. jan. 28. 19:25
 35/51 anonim ***** válasza:
És akkor te miért hazudtál arról, hogy hova mész?
2017. jan. 28. 20:54
 36/51 anonim ***** válasza:
Amúgy a beszélgetés nem megcsalás.Ha így folytatod se fog megcsalni,mert minden szeretetet kiőlsz a kapcsolatból és szinplán elhagy...
2017. jan. 29. 08:43
 37/51 anonim ***** válasza:
Gondolom a fészen te vagy az egyetlen ismerőse, mert ugye, az nem fordulhat elő, hogy a 100x emberből bárki mással beszélget.
2017. febr. 1. 09:37
 38/51 anonim ***** válasza:
Miért hazudtál a barátodnak, hogy hova mész?
2017. febr. 2. 09:41
 39/51 A kérdező kommentje:
Hogyan nyomon kövessem, ez egyértelmű.
2017. febr. 2. 09:42
 40/51 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy kérdező.Az emberi faj egy igen ritka végterméke....
2017. febr. 2. 10:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!