Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Azt hazudtam a barátomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hazudtam a barátomnak, hogy elmegyek a barátnőmhöz, de nem léptem ki face-ről és látom, hogy folyton aktív. Megcsal? Kivel beszélgethet megállás nélkül? Tuti nem úgy maradt neki.

Figyelt kérdés
2017. jan. 27. 20:42
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%
Felügyeled?? Jezusom kezeltesd magad! Ez a mániákus ellenőrzés mar beteges.
2017. jan. 27. 21:31
 12/51 A kérdező kommentje:
De hasznos. Egyszer le akarták csapni a kezemről, de mivel a szemem mindig a pályán van, ezért még csírájában öltem meg a gondot.
2017. jan. 27. 21:34
 13/51 anonim ***** válasza:
100%

Lehet te hasznosnak véled, de én megbolondulnék, ha a párom állandóan ellenőrizgetne.

Ha a pasid szeret, akkor jöhet akármilyen nő, nem fog félre menni. De lehet ezzel a viselkedéssel azt éred el, hogy besokall és nem fogja őt érdekelni. N

2017. jan. 27. 21:38
 14/51 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés már végtelenül szánalmas!
2017. jan. 27. 21:41
 15/51 anonim ***** válasza:
97%
Kamu
2017. jan. 27. 21:41
 16/51 A kérdező kommentje:

De ő ezt nem érzékeli, neki sosem hisztizek, sosem teszek fel kérdéseket. Rájövök én magamtól.

Amúgy meg hiába kamuztok, attól még nem kamu a kérdés. Ez a vádaskodás valami munka, mint a szórólapozás?

2017. jan. 27. 21:45
 17/51 anonim ***** válasza:
100%

Hat Te igen beteg vagy. Kezeltesd magad.

😂

Szegeny pasid.

N25

2017. jan. 27. 21:51
 18/51 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Komolyan mondom a kapcsolatok fele a facebook miatt megy tönkre manapság. Röhej az egész, remélem egyszer megszűnik az egész. :D

Alapvetően én is bizalmatlanabb természet vagyok, az intő jelekre figyelek, de kisanyám ez már paranoia kategória amit te csinálsz...

2017. jan. 27. 21:59
 19/51 A kérdező kommentje:
Nem szegény pasim, ugyanis ő nem érzékel ebből semmit mondtam már. Pl. most is a feszültség miatt inkább ide írtam ki kérdést, de sosem rontanék rá.
2017. jan. 27. 22:03
 20/51 anonim ***** válasza:
80%

Na, szívem! Most untam meg, hogy folyton ellenőrizgetsz, meg hülyének nézel, miközben nekem lenne rá okom. Azt hiszed, nem tudok semmit az egészről? Többet tudok, mint gondolnád. Mars vissza a konyhába és süssél nekem valami nagyon finom süteményt engesztelésül, vagy elmegyek azzal a bögyös vörössel a sarki kocsmából.

😂

2017. jan. 27. 22:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!