Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hazudtam a barátomnak, hogy elmegyek a barátnőmhöz, de nem léptem ki face-ről és látom, hogy folyton aktív. Megcsal? Kivel beszélgethet megállás nélkül? Tuti nem úgy maradt neki.
Lehet te hasznosnak véled, de én megbolondulnék, ha a párom állandóan ellenőrizgetne.
Ha a pasid szeret, akkor jöhet akármilyen nő, nem fog félre menni. De lehet ezzel a viselkedéssel azt éred el, hogy besokall és nem fogja őt érdekelni. N
De ő ezt nem érzékeli, neki sosem hisztizek, sosem teszek fel kérdéseket. Rájövök én magamtól.
Amúgy meg hiába kamuztok, attól még nem kamu a kérdés. Ez a vádaskodás valami munka, mint a szórólapozás?
Hat Te igen beteg vagy. Kezeltesd magad.
😂
Szegeny pasid.
N25
Komolyan mondom a kapcsolatok fele a facebook miatt megy tönkre manapság. Röhej az egész, remélem egyszer megszűnik az egész. :D
Alapvetően én is bizalmatlanabb természet vagyok, az intő jelekre figyelek, de kisanyám ez már paranoia kategória amit te csinálsz...
Na, szívem! Most untam meg, hogy folyton ellenőrizgetsz, meg hülyének nézel, miközben nekem lenne rá okom. Azt hiszed, nem tudok semmit az egészről? Többet tudok, mint gondolnád. Mars vissza a konyhába és süssél nekem valami nagyon finom süteményt engesztelésül, vagy elmegyek azzal a bögyös vörössel a sarki kocsmából.
😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!