Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi a barátom, hogy bármikor megcsalhatom?
Engem valami most nagyon érdekelne, és ha válaszolsz, csak akkor tudok esetlegesen segíteni!:
" Van egy pasas akit fel eve ismertem meg egy szorakozohelyen, nem volt koztunk semmi. "
Rendben van,hogy vannak fiú barátaid. De ha van párkapcsolatod, miért ismerkedsz szórakozóhelyen??? Valószínűleg nem egy kollégád volt vagy egy tanárod,akivel "muszáj" megismerkedni. Ez a viselkedés egyáltalán nincs rendjén!
#23: De diszkóban nem a barátságot keressük! Valószínűleg a srác sem barátkozni akart......Én nem vagyok a féltékenység híve, ha fogalmazhatok így, de a barátod reakciója teljesen jogos. Továbbra is azt állítom,hogy párkapcsolatban nem normális dolog ellenkező neműekkel ismerkedni (Gondolom, ez a srác sem úgy ment oda hozzád a szórakozóhelyen, hogy: Szia! Leszünk barátok?), kivéve,ha "muszáj", mert pl. egy munkahelyen vagy iskolában elkerülhetetlen.
Még mindig azt gondolod, hogy teljesen rendjén van az, amit tettél?
Szerintem nem kovettem el semmi rosszat, mert nem csaltam meg a paromat, erzelmi megcsalasrol sem tudok beszelni. En baratkent tekintek ezekre a ferfiakra, es nem leptem at a hatarokat. A parommal pedig sok idot toltok egyutt es nagyon szeretem ot, szerelmes vagyok, de szerintem el lehetne azt fogadni, hogy ugyanugy szeretnek baratkozni masokkal is. Lany baratom kevesebb van, de azok is akadnak. Fiuk tenyleg tobben vannak, de nem lenyeg ez, o is azzal baratkozhatna akivel akarna. Nem ellenzem a dolgot!! Tenyleg nem ugy kezdodnek a megismerkedesek, hogy csak baratsagot akarnak, de ha megmondom nekik, hogy van valakim stb akkor altalaban tudjak, hogy nem lesz semmi es akivel tobbszor is talalkoztam ott, kesobb joban lettunk es mar mashova is elmentunk egyutt, ezert jo barati kapcsolatok alakultak
ki. Nem tobb!! Nem erez irantam egy ferfi sem tobbet, szerintem!! Nem tudom miert baj ez:( hogy en masokkal is szeretek ismerkedni, kommunikalni. Igy is az idom nagyreszet a parommal toltom!!!! Es imadom ot nagyon. De ennek ellenere azota meg mindig feltekenykedik es ugyan azt hajtogatja, hogy ez nem normalis, nem akarja elfogadni es minden himnemu egyedet kinyirna:( nem bizik bennem:(
#26:
Mondok én valamit:
" Tenyleg nem ugy kezdodnek a megismerkedesek, hogy csak baratsagot akarnak, "
Magyarán szólva ezek a pasik, akik mára a barátaid, nem barátkozni akartak. Téged vonzónak találtak és ismerkedni akartak veled. Nos, az a szomorú, hogy aki valaha vonzónak talált, az később is annak fog. Az ŐSZINTE barátságban nincs vonzalom! Oké,hogy te nem vonzódsz hozzájuk, de belekényszerültek egy barátságba, amiben valószínűleg ugyanúgy vonzódnak hozzád, de most mit tehetnének?
Én ezt azért írtam le, mert meglehet,hogy ő is ugyanígy gondolkodik. Bár továbbra is azt állítom, a barátod túlzásba esik.
Attól,hogy te szeretsz embereket megismerni, továbbra sem "okés" férfiakkal ismerkedned párkapcsolatban. Őszintén, nem érte volna meg a párkapcsolati nyugalmad érdekében mellőzni?
Érdekesség képpen: Te hogy reagálnál arra,hogyha a barátodra korábban csajok nyomultak! volna, és most velük rohangálna ide-oda? Mert ugye tök természetes,hogy a ránkstartoló emberekkel barátkozunk és nem elküldjük őket tudod hova,hogyha van párunk.
Oké, érthető. De ő legalább nem ismerkedik senkivel.
A párkapcsolat alapja a bizalom. Most ha ő ennyire nem bízik benned, akkor megéri folytatni? Ez kb olyan,mintha egy háznak nem lenne teteje,de az emberek mégis benne laknának....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!