Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok ha van barátotok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha van barátotok és ruhán keresztül simogat benneteket másik pasi (popsit, cicit) az szerintetek megcsalás?

Figyelt kérdés
irjátok le a korotokat is köszi!
2017. jan. 21. 18:33
1 2
 11/18 anonim válasza:
14%
8-as, lehet h nem vagy olyan jó nő, hogy alád akarjon nyúlni bárki is?:) Amúgy meg: ne akarj másokra rákényszeríteni a saját elveid. Ha nekik ez bejön, attól még ugyan olyan nők mint te.
2017. jan. 21. 20:58
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Alányúlni az megujjazni?
2017. jan. 21. 21:17
 13/18 anonim ***** válasza:
63%

"alányúlni", micsoda megalázó, degradáló kifejezés. Juj :D Nem az a válaszoló vagyok, aki szóvá tette neked, de azért nem irigylem azokat a lányokat, akiknek te "nyúlsz alá". Már a kifejezéstől borsózik a hátam :D

Kérdező: egyetértek a korábbiakkal, ha engeded, akkor megcsalás, ha nem, akkor zaklatás. Szerinted ha a pasid fenekét-péniszét fogdossa egy lány, az megcsalás? Mert ha az én párom érintené ilyen intim helyen (nyak-mell-has-akárhol máshol, ami nem a szigorú kézfogáshoz kapcsolódó, max baráti vállsimogatás) valaki, annak kikaparnám a szemét. Ha a kedvesem élvezi is, akkor neki is.

23/N

2017. jan. 21. 21:23
 14/18 anonim ***** válasza:
88%
Vagyok olyan jó, csak nem vagyok olyan. Ha táncolni megyek, akkor ne "nyúlkáljanak alám", vagy én is a térdemmel fogok odanyúlni a lába közé. Azért meg nem megyek sehová, hogy "alámnyúljanak", mert egészséges önbecsülésem van, nem kell, hogy ezzel húzzák fel az önbizalmamat, a szexuális életem is rendben van, nem élem ki magam azon, hogy egy vadidegen, magát gigolonak tartó kis _asz oda nyúlkál, ahová csak akar, és csak szimplán ri_anc sem vagyok.
2017. jan. 21. 22:10
 15/18 paragonosz válasza:
0%
Ha hozzaer a pasi intim testreszedhez, es te hagyod/beleegyezel, akkor az megcsalas, mert a parkapcsolat kimondatlan torvenye szerint a tested csak a parod erintheti oromszerzo szandekkal. 35F
2017. jan. 21. 22:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Elárulná valaki, hogy miért vagyok lepontozva? Életemben nem voltam diszkóban, honnan tudjam, mit csinálnak ott? Most akkor mi az alányúlás, ha nem megujjazás?
2017. jan. 22. 00:20
 17/18 anonim ***** válasza:

Eleve nem engedném, hogy másik pasi simogasson, úgyhogy ha mégis megtenné, az zaklatás lenne, nem megcsalás!

31/N

2017. jan. 22. 10:00
 18/18 anonim ***** válasza:
58%

Attól függ, hogy hagyom-e.

Ha engedném, akkor az lenne, egyértelműen.

Én nem szoktam engedni (függetlenül attól, hogy van-e párom), innen két további eset lehetséges:

- szólok neki abban a pillanatban, hogy elkezd tapizni, ő tudomásul veszi, és eltakarodik... ilyenkor szerintem nem történt semmi, bár felháborítónak tartom, hogy csak úgy hozzám akart érni, de legalább abbahagyta, amint szóltam. Nem megcsalás, hisz nem akartam, és elküldtem.

- szólok neki egyből ugyanúgy, de nem hagyja abba (történt már ilyen sajnos).. ezesetben először megpróbálom én magam erélyesebben (ha odáig fajul a dolog, akkor nem rettenek meg attól se, hogy megüssem), ha még mindig nem megy, akkor szólok a páromnak, vagy egy jobb fizikumú pasi haveromnak, ők kicsit meggyőzőbbek tudnak lenni. Ilyen esetben se megcsalás, csak sajnálom, hogy túl gyenge vagyok fizikailag, szívesen eltörném az ilyenek kezét.

2017. jan. 23. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!