Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha van barátotok és ruhán keresztül simogat benneteket másik pasi (popsit, cicit) az szerintetek megcsalás?
"alányúlni", micsoda megalázó, degradáló kifejezés. Juj :D Nem az a válaszoló vagyok, aki szóvá tette neked, de azért nem irigylem azokat a lányokat, akiknek te "nyúlsz alá". Már a kifejezéstől borsózik a hátam :D
Kérdező: egyetértek a korábbiakkal, ha engeded, akkor megcsalás, ha nem, akkor zaklatás. Szerinted ha a pasid fenekét-péniszét fogdossa egy lány, az megcsalás? Mert ha az én párom érintené ilyen intim helyen (nyak-mell-has-akárhol máshol, ami nem a szigorú kézfogáshoz kapcsolódó, max baráti vállsimogatás) valaki, annak kikaparnám a szemét. Ha a kedvesem élvezi is, akkor neki is.
23/N
Eleve nem engedném, hogy másik pasi simogasson, úgyhogy ha mégis megtenné, az zaklatás lenne, nem megcsalás!
31/N
Attól függ, hogy hagyom-e.
Ha engedném, akkor az lenne, egyértelműen.
Én nem szoktam engedni (függetlenül attól, hogy van-e párom), innen két további eset lehetséges:
- szólok neki abban a pillanatban, hogy elkezd tapizni, ő tudomásul veszi, és eltakarodik... ilyenkor szerintem nem történt semmi, bár felháborítónak tartom, hogy csak úgy hozzám akart érni, de legalább abbahagyta, amint szóltam. Nem megcsalás, hisz nem akartam, és elküldtem.
- szólok neki egyből ugyanúgy, de nem hagyja abba (történt már ilyen sajnos).. ezesetben először megpróbálom én magam erélyesebben (ha odáig fajul a dolog, akkor nem rettenek meg attól se, hogy megüssem), ha még mindig nem megy, akkor szólok a páromnak, vagy egy jobb fizikumú pasi haveromnak, ők kicsit meggyőzőbbek tudnak lenni. Ilyen esetben se megcsalás, csak sajnálom, hogy túl gyenge vagyok fizikailag, szívesen eltörném az ilyenek kezét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!