Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A baratnom pasija flortol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnom pasija flortol velem es ez tetszik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az egyik baratnom es a pasija 2eve vannak egyutt. Eszrevettem hogy a srac mashogy viselkedik velem mostansag sokkal kozvetlenebb es sokat dicserget.

Voltunk egy hazibuliban tobben, es sajnos rajottem hogy masokkal is ugyan ilyen kozvetlen mint velem es masokat is nyiltan dicser a baratnoje elott.

Mintha nem hallottam volna dicseretet a pasijatol rakerdeztem hogy o megis ezt hogy turheti hogy masokkal flortol nyiltan?

Erre csak nevetett hogy tudja hogy ot szereti mivel mar osszefognak koltozni es mar hazakat is neztek egyutt. Ot ez nem zavarja hogy kozvetlen

Tudtam en is hogy kozvetlen ennyire, de biztos vagyok benne hogy velem nem csak ugy hulyesegbol heccelodik, tudom hogy tetszek neki.

Nem akartam hofy ez tortenjen de teljesen belezugtam. Mit tegyek? Mondjam el a baratnomnek hogy a baratja okot adott ra hogy feltekeny legyen??

2017. jan. 10. 14:36
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
kammer maister
2017. jan. 13. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!