Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom pasija flortol velem es ez tetszik. Mit tegyek?
Az egyik baratnom es a pasija 2eve vannak egyutt. Eszrevettem hogy a srac mashogy viselkedik velem mostansag sokkal kozvetlenebb es sokat dicserget.
Voltunk egy hazibuliban tobben, es sajnos rajottem hogy masokkal is ugyan ilyen kozvetlen mint velem es masokat is nyiltan dicser a baratnoje elott.
Mintha nem hallottam volna dicseretet a pasijatol rakerdeztem hogy o megis ezt hogy turheti hogy masokkal flortol nyiltan?
Erre csak nevetett hogy tudja hogy ot szereti mivel mar osszefognak koltozni es mar hazakat is neztek egyutt. Ot ez nem zavarja hogy kozvetlen
Tudtam en is hogy kozvetlen ennyire, de biztos vagyok benne hogy velem nem csak ugy hulyesegbol heccelodik, tudom hogy tetszek neki.
Nem akartam hofy ez tortenjen de teljesen belezugtam. Mit tegyek? Mondjam el a baratnomnek hogy a baratja okot adott ra hogy feltekeny legyen??
Ugy gondolom igen! Elfogadnam a hibaival egyutt. Sose ereztem meg igy senki irant.
Es engem sem zavarna hogy masokkal flortol, mert azt latom hogy masokkal hulyesegbol flortol, de velem mas :)
Szerintem te jóval többet látsz bele ezekbe a poénokba, mint ami valójában benne van.
A srác mindenkivel ilyen, nekem is van ilyen haverom, több lány barátja van, mint fiú. Ő ilyen, megszoktuk, elfogadtuk, kész.
A gond a te készülékedben van, hogy ebbe többet gondolsz, mivel belezúgtál a srácba. Nincs ott semmilyen szikra köztetek, csak te nedvesedsz rá, és rossz a földelésed. :P
Ha a barátnőjének elkezded "bevallani" ezt az egészet, azzal csak jól leégeted magad.
Én a helyedben arra se vennék mérget, hogy egyáltalán tetszek-e neki.
Kamuzol.
Lelkifurdalásod sincs, sőt, el akarod csábítani a pasit az állítólagos "barátnődtől". Akkor meg mi értelme volt a kérdésednek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!