Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A baratnom pasija flortol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnom pasija flortol velem es ez tetszik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az egyik baratnom es a pasija 2eve vannak egyutt. Eszrevettem hogy a srac mashogy viselkedik velem mostansag sokkal kozvetlenebb es sokat dicserget.

Voltunk egy hazibuliban tobben, es sajnos rajottem hogy masokkal is ugyan ilyen kozvetlen mint velem es masokat is nyiltan dicser a baratnoje elott.

Mintha nem hallottam volna dicseretet a pasijatol rakerdeztem hogy o megis ezt hogy turheti hogy masokkal flortol nyiltan?

Erre csak nevetett hogy tudja hogy ot szereti mivel mar osszefognak koltozni es mar hazakat is neztek egyutt. Ot ez nem zavarja hogy kozvetlen

Tudtam en is hogy kozvetlen ennyire, de biztos vagyok benne hogy velem nem csak ugy hulyesegbol heccelodik, tudom hogy tetszek neki.

Nem akartam hofy ez tortenjen de teljesen belezugtam. Mit tegyek? Mondjam el a baratnomnek hogy a baratja okot adott ra hogy feltekeny legyen??

2017. jan. 10. 14:36
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Ne hívd a barátnődnek azt a lányt, mert ha igazán az lenne eszedbe sem jutna ilyesmi!

Attól mert valaki közvetlen mókamester még nem biztos hogy hűtlen!

Lehet, hogy tetszel a pasinak, de ha így is van: mégis a barátnőddel van, nem veled!

2017. jan. 10. 14:40
 2/31 anonim ***** válasza:
szerintem mondd el neki, tisztázzátok ezt bár én úgy gondolom, h ez csak egy hirtelen fellángolás ami majd elmúlik nálad :)
2017. jan. 10. 14:41
 3/31 A kérdező kommentje:

Sokat veszekszenek a nagy semmin is! Es a partiban mikor szomoru voltam odajott hozzam es hivott tancolni.

Pedig a baratnojevel is tancolhatott volna nem?

2017. jan. 10. 14:42
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Egy újabb jó példa arra, amit vallok, hogy mindenki megkapja azt, amit érdemel :) Ezt hívják úgy, hogy pofára esés, vegyél magadnak gerincet.

25 N

2017. jan. 10. 14:43
 5/31 anonim ***** válasza:

Az, hogy egy férfi megdicsér egy nőt, az égvilágon semmit nem jelent. Rendszeresen kapok bókokat ismerős férfiaktól, akiket már sok-sok éve ismerek és tudom, hogy nem akarnak tőlem semmit. Van olyan férfi ismerősöm is, aki a felesége előtt is szokott finoman flörtölni nőkkel és tudomásom szerint sose csalta meg (a felesége viszont már csalta meg őt, erről kb. mindenki tud a baráti körben).

Én ezzel úgy vagyok, hogy amelyik kutya ugat, az nem harap - ha a barátnője előtt csinálja, akkor nincs rejtegetnivalója. Sokkal nagyobb gáz lenne, ha a háta mögött csinálná...

Egyébként meg lehet, hogy tényleg tetszel neki. Tudod, a párkapcsolatban élő emberekkel is előfordul, hogy valaki megtetszik nekik. Velem is fordult már elő. Szeretem a párom, de vonzónak találtam rajta kívül más férfit is. Kedves is voltam vele, talán még picit flörtöltem is vele, és ennyi. Ennél tovább nem mennék soha. A jelek szerint a barátnőd párja sem lép ezen túl, hiszen nem hívott randira, nem akart veled félrevonulni, stb. Ha ilyesmi történt volna, a barátnőd joggal lenne féltékeny, de nem történt.

2017. jan. 10. 14:47
 6/31 A kérdező kommentje:

Meg mindenki elott mondta a srac hogy "mariska"(megfogta a karomat) lelepek veled. Viszlat dragam! (Es csokot kuldott a nojenek)

Az meg csak rohogott es azt mondta nekem hogy: vissza se hozd

Ez milyen kapcsolat? Meg miert pont engem "vitt"el?

2017. jan. 10. 14:48
 7/31 anonim ***** válasza:
63%

# 3: Erről eszembe jut egy sztori. Van egy baráti házaspár, már nagyon-nagyon régóta házasok, felnőtt gyermekeik vannak, és példaértékű a kapcsolatuk. Több évtizednyi házasság után is nagyon figyelmesek egymással.

Egyszer egy bálon voltunk és a férj többször felkért táncolni. Másokat is, de egyértelműen velem táncolt legtöbbször. Aztán a feleségével kimentem cigizni és a nő odasúgta nekem, hogy végtelenül hálás azért, hogy "foglalkozom" a férjével, mert így ő is tud másokkal bulizni, fiatal pasik kérik fel táncolni, ami nagyon jót tesz az önbizalmának. :)

Tudod, a hosszú kapcsolatok így működnek... nem féltékenykedve, ellenőrizgetve a másikat, hanem szabad teret engedve egymásnak, hogy másokkal is jól érezhessük magunkat és nem visszaélve a másik bizalmával.

2017. jan. 10. 14:51
 8/31 anonim ***** válasza:

Nézd az,hogy belezúgtál az még hagyján,mert ez nem tudatos,így alakult,sajnos az érzéseink ellen nem sokat tehetünk,de a barátnődre tekintettel kell lenned.

Szerintem ha kell áldozd fel a barátságotokat is és menj onnan olyan messzire amennyire csak lehet. A barátnőd sosem bocsájtana meg, a fickó pedig pillanatok alatt elfelejtene (és Ő van nyeregben,mert a barátnőd szerelemmel szereti) Ja és hidd el Te sem bocsájtanád meg magadnak!

2017. jan. 10. 14:52
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

# 6: És, lelépett veled?

Gondolom nem. Akkor innentől tekints annak, ami: poénnak. Mert ők annak vették, csak te látsz bele többet.

2017. jan. 10. 14:53
 10/31 A kérdező kommentje:
Ez a sztori szep es jo de erzem koztunk a szikrat. Es olyan figyelmes velem. Azon gondolkozok hogy elmondom a sracnak az erzeseimet. Ha igazan tetszek neki akkor ugyis lepni fog :)
2017. jan. 10. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!