Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A baratnom pasija flortol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnom pasija flortol velem es ez tetszik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az egyik baratnom es a pasija 2eve vannak egyutt. Eszrevettem hogy a srac mashogy viselkedik velem mostansag sokkal kozvetlenebb es sokat dicserget.

Voltunk egy hazibuliban tobben, es sajnos rajottem hogy masokkal is ugyan ilyen kozvetlen mint velem es masokat is nyiltan dicser a baratnoje elott.

Mintha nem hallottam volna dicseretet a pasijatol rakerdeztem hogy o megis ezt hogy turheti hogy masokkal flortol nyiltan?

Erre csak nevetett hogy tudja hogy ot szereti mivel mar osszefognak koltozni es mar hazakat is neztek egyutt. Ot ez nem zavarja hogy kozvetlen

Tudtam en is hogy kozvetlen ennyire, de biztos vagyok benne hogy velem nem csak ugy hulyesegbol heccelodik, tudom hogy tetszek neki.

Nem akartam hofy ez tortenjen de teljesen belezugtam. Mit tegyek? Mondjam el a baratnomnek hogy a baratja okot adott ra hogy feltekeny legyen??

2017. jan. 10. 14:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Ez egy tipikus női dolog. Ha neked tetszik egy fiú és jóban vagy vele és ő is normálisan viselkedik akkor mondhat bárki bármit te tuti bejössz neki. Addig csűröd csavarod a dolgokat amíg valahogy ki nem hozod ,h te is tetszel neki.Majdnem 100%-ig biztos vagyok benne ,h csak te hiszed ,h ő is így érez de ha még sincs igazam akkor se lesz semmi köztetek (elvileg) a bnőd miatt ugyebár!
2017. jan. 12. 10:45
 22/31 anonim ***** válasza:
Most te felhatalmazast kersz tölünk h elszedd a bnöd pasijat??ha ez megfordul a fejedben akkor nem nevezhetö baratsagnak!!voltam ilyen helyzetben es az eslö az volt h finoman mondtam a sracnak h ne csinalja,mert lehet irto jo pasi volt de a bnöm parja volt,es en ereztem magam szarul!!de te latom nem,gondolom ha szetmennek te aznap a srac agyaban kötsz ki!tipikus eset vagy!az undorito fajtabaol!
2017. jan. 12. 15:26
 23/31 anonim ***** válasza:
Írd majd le, ha történt valami. Drukkolok neked :)
2017. jan. 13. 10:39
 24/31 A kérdező kommentje:

Eljott hozzam mert vigasztalasra volt szuksegem (legalabbis o igy tudta) De mikor beprobalkoztam nagyon durvan elutasitott es eleg csunyan beszelt velem aztan meg otthagyott . Ma este is lesz kisebb osszejovetel meg hivatalos vagyok nem hiszem h szetkurtolte volna.

Azt is mondta hogy jo csaj vagyok pont az esete de undorodik tolem mert ramasznek a baratnom pasijara.

De mikor lekaptam felallt neki egybol csak ellokott.

Szoval tudom hogy tetszem neki csak fel lepni ezert is bantott meg

2017. jan. 13. 11:58
 25/31 anonim ***** válasza:
Ez tuti valami kamu trollkérdés, ennyire ostoba nő nincs, aki még az elutasításból sem ért :D
2017. jan. 13. 12:06
 26/31 anonim ***** válasza:
Talan ezert add meg a tiszteletet es hagyd beken!Minden kapcsolatban vannak fellangolasok nekem is tetszettek meg ferfiak aztan elmult.te is vszinü tetszel neki,de ha ezek utan h elutasitott de te folytatod vele ezt a biztos akar tölem valamit ahogy egy nagy k..rva vagy neharagudj!Ha felallt neki le a kalappal h ott tudott hagyni.szereti a bnöjet ne tedd ezt tönkre.hagyd beken,felektsd el!!!keress olyat aki szabad!ha szet is mennenek teged mar biztos nem szeretne igy mint a mostani bnöjet.megvan rolad a velemenye.inkabb hagyd beken.el fogod felejteni neaggodj!!de ami segithet nem kene a tarsasagba jarnod egy ideog,amig letisztulsz!jobb ha nem is latod.
2017. jan. 13. 12:08
 27/31 A kérdező kommentje:
De epp ezaz hogy soha senki nem erdekelt igy mint o. es mint latszodik en is tetszek neki. Nem tudom elfelejteni ot :/
2017. jan. 13. 13:06
 28/31 anonim ***** válasza:

És akkor mi van, hogy tetszel neki? Ha jól nézel ki, akkor tetszel neki, pont annyira, mint összes többi jó nő. A tetszés önmagában lóf-sz, semmiség.

Ehhez képest a barátnődet szereti, tőled meg most már emberileg is undorodik, teljes joggal ráadásul, szóval teljesen elástad magad előtte. Teljesen jól csinálta a srác, remélem elmondja mindenkinek, amit tettél és teljesen egyedül maradsz, maximálisan megérdemelnéd. Szenvedj csak, lotyó :)

2017. jan. 13. 13:24
 29/31 A kérdező kommentje:

A loty-zas meg rib-ncozasra nem reagalok nem civakodni jottem ide.

szerintem meg eppen azert nem momdta el mert buntudata van..meg a kapcsolatuk elejen volt egy kisebb szunetuk(mint irtam mar sokat olik egymast) es akkor is egy csajjal csokolozott reszegen. Es azt is elmondta a lanynak. Gondolom ez a ketto mar sok(k) lenne ellene

2017. jan. 13. 13:47
 30/31 anonim ***** válasza:
Jaj, persze, keresd csak a kifogásokat, haha, szánalomtenger. A lényegen nem változtatsz - te nem kellesz neki, és most, miután kiismerte a jellemed, már akkor se kellenél neki, ha szingli lenne :D
2017. jan. 13. 13:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!