Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom pasija flortol velem es ez tetszik. Mit tegyek?
Az egyik baratnom es a pasija 2eve vannak egyutt. Eszrevettem hogy a srac mashogy viselkedik velem mostansag sokkal kozvetlenebb es sokat dicserget.
Voltunk egy hazibuliban tobben, es sajnos rajottem hogy masokkal is ugyan ilyen kozvetlen mint velem es masokat is nyiltan dicser a baratnoje elott.
Mintha nem hallottam volna dicseretet a pasijatol rakerdeztem hogy o megis ezt hogy turheti hogy masokkal flortol nyiltan?
Erre csak nevetett hogy tudja hogy ot szereti mivel mar osszefognak koltozni es mar hazakat is neztek egyutt. Ot ez nem zavarja hogy kozvetlen
Tudtam en is hogy kozvetlen ennyire, de biztos vagyok benne hogy velem nem csak ugy hulyesegbol heccelodik, tudom hogy tetszek neki.
Nem akartam hofy ez tortenjen de teljesen belezugtam. Mit tegyek? Mondjam el a baratnomnek hogy a baratja okot adott ra hogy feltekeny legyen??
Eljott hozzam mert vigasztalasra volt szuksegem (legalabbis o igy tudta) De mikor beprobalkoztam nagyon durvan elutasitott es eleg csunyan beszelt velem aztan meg otthagyott . Ma este is lesz kisebb osszejovetel meg hivatalos vagyok nem hiszem h szetkurtolte volna.
Azt is mondta hogy jo csaj vagyok pont az esete de undorodik tolem mert ramasznek a baratnom pasijara.
De mikor lekaptam felallt neki egybol csak ellokott.
Szoval tudom hogy tetszem neki csak fel lepni ezert is bantott meg
És akkor mi van, hogy tetszel neki? Ha jól nézel ki, akkor tetszel neki, pont annyira, mint összes többi jó nő. A tetszés önmagában lóf-sz, semmiség.
Ehhez képest a barátnődet szereti, tőled meg most már emberileg is undorodik, teljes joggal ráadásul, szóval teljesen elástad magad előtte. Teljesen jól csinálta a srác, remélem elmondja mindenkinek, amit tettél és teljesen egyedül maradsz, maximálisan megérdemelnéd. Szenvedj csak, lotyó :)
A loty-zas meg rib-ncozasra nem reagalok nem civakodni jottem ide.
szerintem meg eppen azert nem momdta el mert buntudata van..meg a kapcsolatuk elejen volt egy kisebb szunetuk(mint irtam mar sokat olik egymast) es akkor is egy csajjal csokolozott reszegen. Es azt is elmondta a lanynak. Gondolom ez a ketto mar sok(k) lenne ellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!